Moderne feriehus til 6 personer med udestue samt udebruser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Holmsland Klitvej 115A, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5500
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hold ferie i dette skønne og moderne sommerhus på Holmsland Klitvej 115A i Nr. Lyngvig, som er færdigbygget i 2023. Sommerhuset kan rumme i alt 6 personer fordelt i 3 soverum og har samtidig 2 badeværelser. Sommerhuset har også en åben udestue, hvor I kan tilbringe mange timer i læ med en dejlig bog og en god kop kaffe. På de varme sommerdage kan I også køle ned under sommerhusets udebruser.

Sommerhuset har også et ladestik til el-bil, så man altid kan have strøm på bilen.

Lyst og behageligt sommerhus med moderne indretning

Det 108 kvadratmeter moderne sommerhus fremstår lyst og velindrettet med behagelige møbler. Sommerhuset har 3 gode soverum, som alle er indrettet med 2x90x200 senge. Derudover er der 2 badeværelser, som begge er med bruseniche og gulvvarme. På det ene badeværelse finder I også både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid kan have rent og tørt tøj.

Det store køkkenalrum fremstår dejligt lyst og med plads til alle. I det åbne køkken kan I være fælles om madlavningen, mens andre kan spille brætspil ved køkkenbordet. Om aftenen kan I slå jer ned i stuen og streame en hyggelig familiefilm via sommerhusets chromecast.

Udgang til dejlig stor udestue og åben terrasse

Fra køkkenet er der udgang til sommerhusets åbne udestue, hvor man kan sidde afskærmet og i læ i alt slags vejr under den overdækkede terrasse. Her kan I nyde en smagfuld middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill. Slå jer ned i havemøblerne og solvognene på en solrig dag og få lidt kulør. På den åbne del af terrassen har I udsigt til den store naturgrund, som sommerhuset er beliggende på.

Fra sommerhuset er der blot 1 kilometer til Vesterhavet gennem gåstierne i klitterne. Efter et friskt dyp i de brusende bølger kan I skylle jer af for eventuelt salt og vand i udebruseren og herefter få varmen ved at opvarme sommerhuset med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Mellem hav og fjord samt byerne Hvide Sande og Søndervig

Sommerhuset i Klegod ligger mellem den lange sandstrand ved Vesterhavet, hvor solen går ned, og på den anden side ligger Ringkøbing Fjord, hvor solen står op i øst. Begge steder er et besøg værd!

Fra sommerhuset er det nemt og hurtigt at komme til havnebyen Hvide Sande, hvor der findes mange gode restauranter og shopping muligheder. Det samme gælder badebyen Søndervig, som også byder på mange butikker og restauranter.

Fra sommerhuset er der 4 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, som nemt og hurtigt kan nås i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5500

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern und bestens ausgestattet. Man kann in dem Wintergarten perfekte Abende mit dem vorhandenen Grill verbringen. Die Küche ist top und es ist mit Geschirr bestens ausgestattet, sodass man nichts mitbringen muss. Der TV mit dem Chromecast lässt sich einfach bedienen und ist eine Bereicherung. Zum Abschalten vom Alltag ist dieses Haus sehr gut geeignet. Der Leuchtturm, den man aus dem Wohnzimmer sehen kann, ist ein absoluter Blickfang und immer wieder aufs Neue zu bestaunen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes Ferienhaus mit guter Küchenausstattung in schöner Lage. Sehr gemütlich mit Wohlfühl Atmosphäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus sehr ansprechend, moderne und geschmackvolle Einrichtung, Betten mit sehr guten Schlafkomfort, 2 Bäder sind perfekt bei dieser Hausgrösse, Küche perfekt ausgestattet, alles sehr sauber, ein Ort wo man gern Urlaub macht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.756
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...