Flot feriehus med fjordkig, lukket terrasse og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon
Anker Eskildsens Vej 20, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5570

Et flot feriehus i Nr. Lyngvig med en god lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Der er 2 badeværelser, hvor det store er med spa og sauna. I dette hus er der udover de tre soveværelser også et aktivitetsrum. Så huset er særdeles børnevenligt, men også egnet til en familie med hund.

Et flot feriehus i gode materialer og med fjordkig

Et flot opført feriehus i Nr. Lyngvig. Huset er bygget i gode og flotte materialer, og det fremstår indbydende og med mange spændende detaljer.

Der er god plads til 6 personer, og hemsen er beregnet til hyggeplads til børnene. Hele familien vil nyde aktivitetsrummet, hvilket også kan benyttes af børn, til spil med den medbragte spillekonsol. Familier med hund vil også finde dette hus velegnet.

Alle vil nyde lukket terrasse og sauna og spaen

At opholde sig på en lukket terrasse er ægte ferie. Den er også delvist overdækket, så den er ideel på de varme dage og til de hyggelige grillaftener. Daglige vandreture med børn og hund til Lyngvig Fyr er et must – ligesom turene langs Vesterhavet.

Er man lystfisker, er Slusen i Hvide Sande en populær destination, ikke kun i sildesæsonen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.271
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...