Stilfuldt feriehus til 6 personer med sauna, spabad og fjordkig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 20, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5570
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal I have maksimalt udbytte af den kostbare ferietid, så er dette feriehus i Nr. Lyngvig et oplagt valg til jer! Den stilfulde indretning med højt til loftet og luksuriøse faciliteter som sauna og spabad giver mulighed for masser af afslapning og selvforkælelse på ferien, og aktivitetsrummet med airhockey vil blive et hit blandt børnene. Fra den lækre terrasse kan I nyde den friske luft med kig til Ringkøbing Fjord.

Moderne og rummelig indretning med brændeovn og aktivitetsrum

Velkommen på Anker Eskildsens Vej 20 – en ferieadresse, hvor rummelighed og stilfulde omgivelser er absolutte nøgleord. I vil straks falde til i den moderne indretning med højt til loftet og flotte farvekontraster. De store vinduer sørger for et skønt lysindfald og inviterer Nr. Lyngvigs grønne natur indenfor.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, som kombinerer køkken, spiseafdeling og stue i ét stort fællesrum. Her er der lagt op til mange skønne feriestunder i godt selskab – og den knitrende brændeovn sørger for, at der altid er en god varme såvel som en hyggelig feriestemning. I forlængelse af opholdsrummet ligger aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden på kryds og tværs til et spil airhockey, ligesom børn og voksne kan hygge si på hemsen.

Badeværelse med sauna og spabad – gulvvarme i hele feriehuset

Trænger I til at komme helt ned i gear? Så kan I passende søge mod feriehusets største badeværelse, der er indrettet med både sauna og spabad. I kan tilmed se fjernsyn, mens I nyder varmen fra spaen, og I behøver ikke at bekymre jer om kødannelse til toilettet, eftersom der er et ekstra badeværelse lige ved siden af.

Som en ekstra bonus er hele sommerhuset udstyret med gulvvarme; ikke kun sommerhusets to badeværelser, men også opholdsrummet og de tre soveværelser.

Delvist overdækket terrasse med udebruser og kort vej til populære udflugtsmål

I får rig mulighed for at nyde den friske luft og de grønne omgivelser på feriehusets lækre sydvendte træterrasse. Terrassen er både afskærmet og delvist overdækket, så der er noget til alle præferencer, og fra havemøblerne kan I skimte Ringkøbing Fjord. Der er desuden både udendørs bruser og en lille rensestation/ udekøkken på terrassen.

Fra Anker Eskildsens Vej har I ikke langt til diverse populære udflugtsmål. Mindre end 1,5 kilometer fra feriehuset ligger en af vestkystens velbesøgte attraktioner, Lyngvig Fyr, og lige ved siden af fyrtårnet har I Vesterhavet og den brede sandstrand. Fem minutters kørsel syd for ferieadressen finder I den charmerende havneby Hvide Sande, der byder på flere indkøbsmuligheder, bagerier, spisesteder og diverse forretninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5570

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll. Super offen und toll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, hochwertiges und modernes Ferienhaus.
Hier kann man sich nur wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus gehört in die Luxusklasse und hat genau das, was es versprochen hat, uns geboten! Wir waren sehr zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.271
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...