Sommerhus med flere gode terrasser og kig til Lyngvig Fyr

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 29, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5664
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus med et smukt kig over et fredet naturområde og til det gamle flotte fyrtårn i Nr. Lyngvig. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, og det har en god, delvist overdækket terrasse, hvor der er plads til både børn og hunde.

Smuk natur i Nr. Lyngvig

Nr. Lyngvig er et gammelt fiskerleje ved Ringkøbing Fjord, hvor du kan besøge den lille hyggelige havn. Og er du heldig, kan du købe friskfangede skrubber direkte fra jollen.

Et af de største hedearealer i området findes også her. Heden strækker sig fra området ved Nr. Lyngvig Fyr og helt op til den sydlige ende af Klegod, – en perfekt ramme om trave- og løbeture, gåture med hunden eller en hyggelig picnic med familien.

Velholdt og hyggeligt feriehus

Et dejligt feriehus med en hyggelig atmosfære og så ikke at forglemme det smukke kig til det gamle fyrtårn lige fra stuen. Her er plads til børn og hunde, både inde og ude. Sommerhuset har en hyggelig stue med åben forbindelse til køkken og alrum. To gode værelser; det ene med dobbeltseng og det andet med 3 senge fordelt på en enkeltseng og en køjeseng. Et godt lyst badeværelse med sauna. På de 2 skønne terrasser kan solen nydes hele dagen. Den ene terrasse er helt lukket og perfekt til en hyggelig grillaften med familie og venner.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5664

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses sehr helle Ferienhaus liegt in der Nähe des Strandes, den man auf kleinen einem Weg durch das Heideland erreicht.
Besonders gefiel uns das Daybed, was bei weniger gutem Wetter für Gemütlichkeit sorgte.
2 Terrassen sind mit Liegestühlen und Tisch gut ausgerüstet. Ein sehr guter Grill sorgte für kulinarische Freuden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in die Jahre gekommen,aber sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Küche lässt keine Wünsche offen. Alles vorhanden. Das Haus ist sehr gemütlich. Es fehlt an nichts. Sind schon zum 2. Mal hier.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...