5-stjernet aktivitetshus med udespa og sauna tæt på Nr. Lyngvig Fyr

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 18, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5716
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra fyrtårnet i Nr. Lyngvig ligger dette pragtstykke af et feriehus. På ferie her har I både en sauna og et udendørs spabad, hvor I kan sidde og nyde den friske luft i det varme vand. Familiens 2 hunde er også hjerteligt velkommen.

Moderne sommerhus med sauna og bordfodbold

Dette moderne feriehus blev opført i 2019 og indeholder alt det udstyr, man har brug for til en dejlig ferie. 8 personer kan bo i sommerhuset samtidig og opleve Vestkystens natur.

Derudover står der også flere praktiske faciliteter til rådighed i sommerhuset på Sivbjerg 18: I køkkenet er der en opvaskemaskine, og I huset har I også en vaskemaskine og en tørretumbler, som kan ordne de praktiske gøremål. Der er indbygget gulvvarme i de 2 badeværelser, sådan at I ikke fryser tæerne på vej ind i saunaen. Når vejret er mindre godt, står bordfodboldbordet klar til mange timers sjov. Sommerhuset har desuden el-ladestik til bil. 

Hyggelig udespa på delvist overdækket terrasse i naturskønt område

På den overdækkede del af terrassen kan I sidde i alt slags vejr og nyde den friske luft. Hundene kan boltre sig på terrassen, og på de forskellige dele af terrassen kan I nyde både sol på liggestolene og skygge under parasollen.

Et af højdepunkterne ved huset befinder sig udenfor: Det store udendørs spabad til seks personer står klar til at blive brugt under hele ferien. Udsigten fra udespaen til den omkringliggende natur giver ekstra ro i krop og sjæl. Efter en tur i spabadet kan I fortsætte afslapningen i saunaen. Imens kan børnene spille fodbold ved fodboldmålene eller hygge i sandkassen.

Ferieflokkens hunde vil med sikkerhed glæde sig over de lange gåture i det naturskønne område og ved Nr. Lyngvig Fyr, som ligger nogle minutters gang fra feriehuset. Efter få minutters kørsel kan I købe ind i Hvide Sande, hvor I også kan spise på restaurant eller tage på havnerundfart.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5716

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist top, modern eingerichtet. Es fehlt an nichts. Man fühlt sich von der ersten Minute an wohl. Besonders nett fanden wir die Blumen auf dem Tisch. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Paderborn

Das Ferienhaus ist prima, die Küche super & der Aussenwhirlpool spitze….wir haben gleich wieder gebucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet, was das Herz begehrt. Modern und sehr gepflegt. Einzig fehlen in den Schlafräumen zum Garten, Fenster zum Öffnen. Hier gibt es nur Türen und die schließt man natürlich über Nacht. Dies ist aber auch Geschmackssache.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.250
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...