Arkitekttegnet sommerhus i Nr. Lyngvig tæt på fyrtårn

4
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 15, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5868
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt arkitekttegnet sommerhus tæt på Nr. Lyngvig fyr. Sommerhuset er beliggende på en stærkt kuperet klitgrund, hvor der fra toppen er en fantastisk panoramaudsigt over området og Ringkøbing Fjord. Huset er velholdt og smagfuldt møbleret og med varmepumpe. Internet og 1 hund tilladt.

Charmerende arkitekttegnet sommerhus i Nr. Lyngvig med varmepumpe

Dette sommerhus er opført i 1979 og fremstår yderst velholdt. Arkitekturen er flot og alle detaljer er gennemtænkt. Møbleringen er foretaget i samme ånd og giver et rigtigt fint helhedsindtryk. Der er 2 soveværelser i selve huset og ét i annekset. Der er køjeseng i det ene værelse og 2 enkeltsenge i det andet. Annekset befinder sig umiddelbart uden for hoveddøren og indgangen er under en overdækket terrasse. I annekset er der udover endnu en køjeseng også installeret en håndvask. I husets badeværelse er der vaskemaskine, gulvvarme og bruseniche.

Køkkenet står i åben forbindelse med stuen og råder bl.a. over opvaskemaskine, placeret i skabet under køleskabet, og frostboks i køleskabet. Stuen har loft til kip og vinduerne er placeret således, at man kan nyde den gode udsigt mod Nr. Lyngvig Fyr uden at måtte gå på kompromis med privatlivet. Stuen byder herudover på fladskærms-TV, DVD, internetforbindelse samt en skøn brændeovn.

Gode terrasser, vildmarksbad og fantastisk panoramaudsigt til området

Til sommerhuset hører flere gode terrasser. Både ved indgangspartiet mod sydøst og udenfor køkkenet mod nordvest kan du nyde ferien på overdækkede terrasser. I hjørnet af huset mod syd er der endnu en skøn terrasse, hvor huset giver læ, når vinden suser fra vest eller nord. Der er desuden en lille hundegård og udenfor terrassen er der også en sandkasse til de yngste feriegæster.

Den 3.000 m2 store naturgrund er stærkt kuperet, og feriehuset er bygget flot ind i landskabet. Desuden finder I et lækkert vildmarksbad ved feriehuset, hvor I efter en god tur til stranden kan nyde varmen herfra. Fra feriehuset kan man gå op på klitten mod øst hvorfra der er en vidunderlig panoramaudsigt i alle retninger med både fjord, hede, klitter og Nr. Lyngvig Fyr.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5868

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr idyllisch und ruhig gelegenes Ferienhaus. Ganz besonders hervorzuheben sind die erhöhte Sonnenterasse und die "hauseigene" Aussichtsdüne auf den Ringkobing Fjord. Generell sind die weiteren 3 Terassen auch für jedes Bedürfnis (Sonne oder Schatten) ausgelegt.
Für zwei Erwachsene, die Ruhe und Entspannung suchen, weit mehr als ausreichend. Top Lage und top Ausstattung.

DE
D.
sagde , Glückstadt

Schönes, kleines Ferienhaus mit vielen schönen Details, die das Leben einfacher bzw. angenehmer machen. Ankommen und wohlfühlen.
Das Grundstück ist so geschickt angelegt, dass man von fast allen Plätzen aus die anderen Häuser gar nicht sieht.
Schön wäre es allerdings, wenn es eine Geschirrspülmaschine in normaler Größe gäbe und die Betten im Elternschlafzimmer zusammengestellt werden könnten.Tolle Landschaft. Der Zugang zur Heide liegt nur wenige Meter vom Ferienhaus entfernt und läd zu Spaziergängen ein. Durch die Nähe zu Hvide Sande kann man auch mal schnell durch Geschäfte bummeln oder in ein Café gehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Solides Ferienhaus auf schönem Naturgrundstück.Ruhige Gegend mit gut erreichbaren Einkaufsgelegenheiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...