Indbydende feriehus med sauna og spa på stor, ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Rævekrogen 6, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K0467
8 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus til den næste familieferie? Så er Rævekrogen 6 et super valg! Det lyse og indbydende feriehus (med sauna og spabad!) ligger på en storslået og ugeneret naturgrund i Lodbjerg Hede med grøn have og masser af plads til at nyde den friske havluft. Hundene er også hjerteligt velkomne.

Hyggelig familieferie med sauna og spabad

Feriehuset har med sine 120 kvadratmeter plads til op til 8 personer, og med sin lyse og indbydende indretning er rammerne sat for en afslappende familieferie i hyggelige og naturskønne omgivelser.

Stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden, og de store vinduer inviterer ikke kun solens lys, men også den grønne natur indenfor. Brændeovnens knitren gør de mørke efterårsaftener og frostklare vinterdage på sofaen endnu hyggeligere, og rundt om spisebordet kan I samles til mange gode måltider og skønne familiestunder.

På det største af husets 2 badeværelser finder I desuden en ekstra wellnessoverraskelse. Her er der adgang til både spabad og sauna, så I kan nyde godt af lidt ekstra selvforkælelse på ferien og i den grad koble af langt væk fra den travle hverdag.

Ugeneret naturgrund med stor have og legemuligheder

Fra stuen er der udgang til den store, åbne terrasse, som er omgivet af grøn natur og træer, der giver jer både læ, privatliv og ikke mindst en god udsigt fra liggestolene. Mens I nyder freden og roen – og den beroligende havluft -, kan børnene og hundene lege i den store have eller få glæde af gyngestativet og sandkassen.

På de lune sommeraftener kan I tilberede en lækker feriemiddag i aftensolen, som stille forsvinder ned bag træerne, mens timerne går, og de næste par dages ferieplaner kan diskuteres og planlægges over et glas rødvin.

Lodbjerg Hede er et stille og roligt ferieområde, men der er masser af underholdningsmuligheder i nærheden. Både det brusende Vesterhav og Søndervigs hyggelige bymidte ligger kun få minutters kørsel væk, og her er der et hav af aktiviteter for både store, små og firbenede gæster – for eksempel lange gåture langs stranden, bowling og minigolf, og ikke mindst god mad og shoppemuligheder i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset K0467

D.
sagde , Asperup

Det var et lækkert hus til vinterferien personligt ville jeg vælge noget mere sommerhusagtigt til en sommerferie

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, med gode rullegardiner og net for vinduerne, som er et stort plus for os.
Dejlige store toiletter og generelt plads i hele husket.

D.
sagde , Augustenborg

Feriehuset ligger i meget rolige omgivelser med skovbeplantning rundt omkring huset.
Huset er dejligt indvendigt med god plads og lysindfald. Dejlige store badeværelser.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.050
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...