Flot og rummeligt feriehus med spa tæt på golfbane og Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Gransangervej 7, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6047
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Lodbjerg Hedes grønne og rolige ferieområde, kort vej fra golfbanen og Søndervigs badeby, ligger dette flotte sommerhus til 6 personer. Sommerhusets åbne og rummelige omgivelser garanterer en afslappende ferie med god plads til alle, og badeværelset byder på ekstra wellness-stemning med spabad. På den delvist overdækkede terrasse kan I hver dag nyde den friske luft og vestkystens grønne natur.

Smagfuldt, rummeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn og spabad

Velkommen på Gransangervej 7 – en ferieadresse, der sætter rammerne for en rolig og naturskøn ferie ved Vesterhavet. Sommerhusets 111 smagfuldt indrettede kvadratmeter giver op til 6 feriegæster masser af plads at brede sig ud på, og det store opholdsrum med integreret køkkenafdeling bliver uden tvivl feriens samlingspunkt. Her er der lagt op til mange hyggelige feriestunder med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Ud over et rummeligt opholdsrum er de 111 kvadratmeter fordelt på en entré med vaskemaskine og tørretumbler, 3 soveværelser med god skabsplads til alle jeres ferieklæder og ikke mindst et stort badeværelse med gulvvarme og spabad, hvor I kan krydre ferien med lidt ekstra wellness-stemning.

Alsidig terrasse med åben og overdækket del på læfyldt grund

Fra opholdsrummet træder I ud på sommerhusets terrasse. Her er der noget for enhver smag, eftersom terrassen både har en åben og en overdækket del – så ligegyldigt om I er til fuld sol eller skyggehygge, finder I nemt det perfekte spot her! Den mere end 2.000 kvadratmeter store grund er delvist indrammet af høje træer, som sørger for både læ og privatliv.

Bo på Lodbjerg Hede, tæt på golfbane og fiskesø – et mekka for naturelskeren

Lodbjerg Hede er et mekka for naturelskeren, og beliggenheden på Gransangervej er ingen undtagelse. Her er grøn natur så langt, øjet rækker, og få minutters gang fra sommerhuset ligger Holmsland Klit Golf, en 18-hullers golfbane. Derudover har området sin egen Put and Take-sø og en idyllisk lille fjordhavn, Røjklit Havn, som bestemt også er et besøg værd på ferien.

På trods af den rolige beliggenhed kommer I ikke til at bo langt fra byen. Få kilometer fra ferieadressen ligger Søndervigs populære badeby, som har alt fra købmand og tøjbutikker til gode spisesteder og et hav af aktivitetstilbud. Fra Søndervigs centrum er der desuden ikke langt til den skønne badestrand, som næsten er et ”must” hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 2.008
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...