Lækkert sommerhus med sauna og spa ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Birkealle 3, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6059
8 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus med sauna og spa ligger på en fantastisk læfyldt grund på Lodbjerg Hede med kort afstand til Vesterhavet.

Sommerhus med sauna og spa – perfekt hvis du vil helt ned i gear!

Trænger du til at få sænket skuldrene og lade hverdagens jag fordampe? Så und dig selv og familien en uge i dette sommerhus med selvforkælelse i jeres helt egen wellnessafdeling. Der er 4 soveværelser, så det er nemt at fordele pladserne, så alle i familien kan bo, som de ønsker.

Birkealle 3 byder jer desuden indenfor i det lyse og åbne køkkenalrum/stue, hvor hele familien kan være samlet omkring et brætspil eller fælles madlavning til den hyggelige lyd af brændeovnens knitren. Her er naturligvis også plads til familiens firbenede medlem, hunden, som sikkert vil sætte pris på, at den kan liste ud og køle af på den lukkede terrasse, når der bliver dejlig lunt i stuen.

Fantastisk beliggenhed på en rolig og læfyldt grund ved Vesterhavet

Sommerhuset ligger på en skøn og rolig grund på Lodbjerg Hede omkranset af træer, så der både er læ og privatliv.

I kan med andre ord nyde udelivet og solbade helt ugeneret på terrasserne – akkompagneret af skovens og dyrenes lyde. Og falder du hen dér på solsengen, så tag roligt en velfortjent lur, for terrassen er lukket, så hverken småbørn eller hund forvilder sig uden for matriklen.

Når I til gengæld vil ud og opleve området, ligger Vesterhavet og den brede sandstrand bare en god gåtur fra huset. Efter en lang travetur i den vestjyske natur – eller en dukkert i havet – er det bare hjem og tænde op i grillen – det er ægte ferie!

Afslappet familieferie med børn og hund

Dette sommerhus er ideelt til en afslappet familieferie tæt på naturen. Her er plads til både leg og fordybelse, samvær og selvforkælelse! Og når den står på udflugter og oplevelser, anbefaler vi en tur til den spændende fiskerihavn i Hvide Sande eller en shoppingtur i den gamle købstad Ringkøbings gader.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6059

D.
sagde , Odense S

Super dejligt hus har været der før og kommer gerne igen, da det er et hus hvor der er alt hvad man skal bruge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.900
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (250 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...