Dejligt feriehus med god beliggenhed i roligt område

2.5
icon
icon
icon

Lærkealle 9, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6083
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er hyggeligt indrettet og her har du lige det, du har brug for på en ferie, hvor afslapning og samvær er i fokus. Her kan I hygge Jer med fælles madlavning eller hyggelige grillaftener på terrassen. Og i stuen kan I tænde op i brændeovnen, hvis I trænger til lidt ekstra varme og hygge.

Nyd feriehuset og det rolige område

Lodbjerg Hede er et dejligt område, som mange foretrækker til deres ferie, da det er roligt og grundene er godt afskærmet af buske og træer.

Feriehuset ligger lidt forhøjet så du kan nyde en flot udsigt til klitterne mod vest. Og ved feriehuset har du også flere terrasser, så du har gode muligheder for at sidde ude, når det er godt vejr.

God beliggenhed i smuk natur og tæt på Søndervig

Området indbyder også til lange gåture, hvor du kan opleve og nyde naturen. Har du hund med, vil den sikkert også elske at komme med.

Feriehuset ligger også tæt på Søndervig – den populære badeby med gode butikker og spisesteder. Og fra Søndervig er der også en særlig god strandtilgang, så du nemt kan komme ned og opleve Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6083

D.
sagde , Danmark

Et fint hus, hvor der er plads til forbedringerSoverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...