Feriehus med pool og skøn terrasse i rolige omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Granalle 18, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6279
10 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er ideelt til en ferie, hvor hele familien samles og hygger sig med hinanden. I poolafdelingen, hvor der også er spa og sauna, er der plads til både leg og afslapning. Og på den store terrasse kan I uforstyrret sidde ude og nyde solskinsdage og hyggelige grillaftener.

Rummeligt feriehus med plads til 10 personer

Det store feriehus er godt indrettet, og der er plads og faciliteter til 10 personer. Så hvorfor ikke nyde en dejlig ferie med hele familien eller vennerne, hvor I kan lade børnene lege i swimmingpoolen, hygge Jer med madlavning i det lyse køkken (renoveret i 2017), og samles over sjove spil i den hyggelige stue med brændeovn.

I stuen er der desuden en hyggelig alkove – perfekt til en afslappende stund med en god bog.

Dejlig afdeling med pool, spabad og sauna

Feriehuset har en dejlig poolafdeling, som sikkert er populær hos både store og små. I swimmingpoolen er der et modstrømsanlæg og en rutschebane, og du kan endda sidde i det varme spabad og holde øje med børnene i poolen.

Derudover er der en dejlig sauna og et ekstrabadeværelse. Så poolafdelingen er helt perfekt til afslapning og lidt wellness.

Og for at holde energiomkostningerne nede, er der installeret en varmepumpe til poolen.

Stor terrasse til grillhygge og afslapning

Omkring feriehuset har I en dejlig terrasse, hvor der er gode læmuligheder. Og da naturgrunden omkring feriehuset også er afskærmet af træer og buske, kan I uforstyrret sidde ude på terrassen og nyde omgivelserne, mens børnene leger i sandkassen eller gynger.

Desuden hører der en udendørs volleyballbane med til feriehuset, hvor I kan tilbringe mange sjove timer med venskabelige kampe.

Rolige og flotte naturomgivelser

Feriehuset ligger i Lodbjerg Hede, som er et dejligt roligt område. Og da det ikke ligger direkte ved Vesterhavet og klitterne, er der her gode træer og buske, der sørger for læ og privatliv under ferien.

Men fra feriehuset har I alligevel kort afstand til både stranden og de hyggelige byer; Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6279

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit unseren zwei Kindern in diesem tollen Haus. Es bietet wirklich alles was was ma braucht: tolle Ausstattung in der Küche, viel Platz, Grill etc. vorhanden. Perfekt ist natürlich der Pool, der vom Wohnzimmer aus jederzeit einsehbar ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes Ferienhaus, mit genügend Schlafräumen für 10 Personen. Da es in einer Sackgasse liegt und die Umgebung wunderbar grün und bewachsen ist, hat man absolut seine Ruhe und sieht niemanden aus der Nachbarschaft.
Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Der Wohn-Ess-Bereich mit Küche ist offen und hell und lädt zum Verweilen ein. Ein Kamin wärmt die Wohnräume bei Bedarf wunderbar. Der Pool ist mit Sauna direkt vom Wohnraum aus erreichbar. Wunderbar konnten die Kinder planschen, während die Eltern noch in Ruhe gegessen haben. Das Poolhaus war sehr warm, sodass die Kinder ausgiebig baden konnten. Die Rutsche ins Wasser war bis zum Ende des Urlaubs in Dauerbenutzung. Der Kicker wurde auch oft bespielt und es entstand keine Langeweile.
Ein wunderbarer Haus und ein toller Urlaub. Für uns das erste Mal in Dänemark, ganz sicher nicht das letzte Mal! 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und ruhig gelegenes Poolhaus. Tolle Sonnenterrassen. Es war alles da, was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 3.100
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...