Hyggeligt, renoveret feriehus med god terrasse i rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivsangervej 16, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6384
5 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset er helt perfekt, hvis du ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser, men uden at der er langt til indkøb og aktiviteter – en ferie, hvor solens stråler og den friske luft nydes på terrassen, mens børnene leger ved siden af. Ferieboligen har i 2021 gennemgået en renovering og fremstår rigtig indbydende og hyggeligt. Annekset udlejes ikke med feriehuset.

Feriehuset og terrassen indbyder til afslapning og hygge

Feriehuset giver dig mulighed for at få en pause fra hverdagen og samle ny energi. Her er der nemlig plads til glemme de faste gøremål og at sætte samværet med familien i fokus. I 2021 har huset gennemgået en renovering, og overalt sørger de lyse træoverflader og smagfulde møbler for at sætte den perfekte ferieatmosfære.

I feriehuset har du et fint køkken, hvor du kan kræse lidt ekstra om feriemaden. Og herfra er der åben forbindelse til spiseafdelingen og stuen, hvor du kan hygge dig med familien – måske med et par spil eller en god film. Fra stuen har du desuden en flot udsigt.

Ved feriehuset har du også en dejlig sydvendt terrasse, som kan nydes helt fra morgen til aften. Her kan du nyde solens stråler og udsigten til den smukke natur. Og mod vest er terrassen overdækket, hvilket er helt perfekt til en hyggelig grillaften i den danske sommer.

Omgivelserne er rolige og smukke – men du er stadig tæt på Søndervig

Området Lodbjerg Hede er dejligt roligt. Og da det ikke ligger direkte ved klitterne, er naturen her anderledes end andre steder på Holmsland Klit. Her er grundene omgivet at træer og buske, der giver både læ og privatliv, så du kan nyde ferien i ro og fred.

I og ved feriehuset vil du sikkert nyde roen, den smukke natur og grunden, hvor der er plads til leg og boldspil med børnene.

Samtidig er der ikke langt til Søndervig – den hyggelige badeby med den gode strand og de spændende butikker og spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (64 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...