Hyggeligt velindrettet feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Løvsangervej 13, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6404
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Løvsangervej 13 ligger dette fine stråtækte stenhus på en stor naturgrund. Ferieboligen er rummelig og lyst indrettet og har en størrelse på 108 m2, så der er god plads til 6 personer. Her er også både sauna og spa til at give en fornemmelse af wellness på ferien. Beliggenheden er i gåafstand fra Vesterhavet, hvor I kan nyde lange gåture på stranden, mens I lytter til bølgernes brusen.

Spa, brændeovn og sauna sørger for luksusfornemmelse på ferien

 Løvsangervej 13 byder jer velkommen til en stor, dejlig opholdsstue som er i direkte åben forbindelse med køkkenet. Interiøret er stilrent og indretningen er lys og venlig. Køkkenet er fuldt udstyret med alt det nødvendige køkkenudstyr. Opvaskemaskinen klarer hurtigt opvasken på ferien, og der er god plads til at samles samt nyde et glas vin, imens børnene slapper af og lader op i sofaen med en iPad, så længe maden simrer.

Om aftenen kan I synke ned i sofaen og kigge ud på stjernehimlen gennem de flotte, store vinduespartier, som bidrager til et fantastisk lysindfald i sommerhuset. Brændeovnen i stuen bidrager til den helt rigtige feriefornemmelse og intet er mere hyggeligt end at kigge ind i flammerne om aftenen. Skulle I få brug for at vaske tøj under jeres ophold, så er der vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse.

Sommerhuset på Løvsangervej 13 indeholder 3 soverum, heraf 1 er med dobbeltseng og de 2 andre er med enkeltsenge. Der er to dejlige badeværelser der begge er udstyret med gulvvarme, som sikrer lune fødder på køligere dage. Det ene badeværelse har spa og sauna, hvor I kan hygge jer og få ladet batterierne op til ferien.

Dejlig plænegrund og generet terrasse

Fra stuen har I direkte adgang til terrassen udenfor. Her kan I sidde og nyde en kølig drink eller en god kop kaffe. Der er både havemøbler og en gasgrill til rådighed, så I har mulighed for at tilberede et lækkert måltid mad udenfor, når vejret er godt. Selve naturgrunden er på godt 2000m2 og her er god plads til både leg og ophold eller spil.

Lodberg hede – et dejligt naturområde

Med en ferieadresse på Løvsangervej 13 bor I på Lodberg Hede. Herfra er der kort afstand til 18 hullers golfbane og fiskesø. Der er heller ikke langt til Søndervig centrum, hvor I finder mange butikker, cafeer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6404

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus ruhig gelegen. Leider keine Überdachung auf der Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres und gemütliches Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit einem großen Garten! Durch eine Hecke ist man sichtgeschützt. Sehr ruhige Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.000
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...