Skønt feriehus med spa og sauna i fredfyldte omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 8, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6409
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Lodbjerg Hedes rolige ferieomgivelser, gemt mellem de høje grantræer, ligger denne skønne perle af et feriehus. Her kan I helt uforstyrret nyde de dejlige feriedage, og med en hyggelig og hjemlig indretning og et luksusbadeværelse med spabad og sauna, er I garanteret en skøn og afslappende ferie her.

Hjemlig og hyggelig indretning med sauna og spabad

På Risbjergvej 8 står dette fine sommerhus klar til at danne rammerne om en god og afslappende ferie langt væk fra hverdagen. Det rummelige hus har plads til 6 personer, og også hunden er mere end velkommen her.

Indenfor byder huset på en både hjemlig og hyggelig indretning, og især i spisestuen med integreret, veludstyret køkken og stort sofahjørne kommer I til at befinde jer godt. Her kommer I helt sikkert til at tilbringe mange gode feriestunder rundt om spisebordet og på sofaen, mens brændeovnens knitrende flammer sørger for varme og feriestemning.

Huset har 2 badeværelser, så I slipper for toiletkø om morgenen, når der skal gøres klar til en ny feriedag, og i det største af badeværelserne finder I ekstra meget luksus i form af spabadet og saunaen. Her kan I slappe af og tanke ny energi efter en oplevelsesrig dag ude i naturen og den friske havluft.

Fredfyldte omgivelser på den dejlige terrasse

Trænger I til ro og fred og et pusterum fra hverdagens stress, så kunne beliggenheden ikke blive bedre. Lodbjerg Hedes ferieområde er kendetegnet ved den dets dejlige, fredfyldte omgivelser, og de mange træer adskiller feriehusene og giver masser af privatliv til alle.

Det er bestemt også tilfældet her, og mens I helt uforstyrret nyder det gode vejr og feriefridagene på terrassen, kan børnene og hunden få lov til at lege sig trætte på den store græsplæne, eller på husets egen lille legeplads med gyngestativ og sandkasse.

Rundt om havebordet kan I spise en lækker frokost i det gode vejr, og lytte til fuglenes fløjten, mens I læser en spændende bog i solen. Om aftenen står grillen klar, så I kan runde dagen af på bedste vis med en ægte feriemiddag under åben himmel.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6409

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist vom Preis/Leistungsverhältnis angemessen. Der Garten ist toll für Kinder und groß genug zum Spielen, Entspannen und Grillen.
Die Küchenausstattung könnte besser sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, ruhiges Ferienhaus mit kurzen Wegen zum Strand und in der Nähe von Einkaufsmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Großenkneten

Es ist ein gemütliches Ferienhaus. Küche ist bestens mit Geschirr, Gläser etc. ausgestattet. Ein schönes Bad mit einer guten Sauna und einem schönen Whirlpool. Betten waren gut und der Ofen funktioniert auch gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.202
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...