Charmerende feriehus med dejlig beliggenhed og flot udsigt

3
icon
icon
icon
Sivsangervej 8, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6421

Lodbjerg Hede er kendt for sine rolige, naturskønne omgivelser, og lige midt i det grønne ligger dette hyggelige træhus og venter på jer. Her får I en rigtig skøn beliggenhed med udsigt ud til det åbne, grønne område, og indvendigt får det hyggelige hus i foråret 2018 en ekstra kærlig hånd.

Hyggeligt indre og skønne afskærmede terrasser

Træelementer, charmerende loftsbjælker og den klassiske brændeovn; Dette fine ikke-ryger hus emmer af ægte sommerhusstil og rummer plads til 4 personer. Det perfekte valg til den lille familie eller kæresteparret. Desuden kan I tage op til 2 hunde med i huset!

Her er der lagt vægt på hyggen fra ende til anden, og i foråret 2018 får huset en ekstra tur og bliver malet og pyntet både indvendigt og udvendigt, og flere møbler og senge bliver skiftet ud, så indretningen bliver endnu mere indbydende.

I selve huset finder I 2 soveværelser, et med en dobbeltseng og et med en køjeseng.

Huset har flere skønne terrasser rundt om huset med den herligste udsigt ud over naturområdet, for ikke at glemme det hyggelige, udestue-lignende område med afskærmning og overdækning, hvor I året rundt kan nyde naturen i god ly og læ gennem de store vinduespartier. På den store græsplæne er der god plads til leg for både børn og barnlige sjæle, og selvfølgelig hundene.

Fantastisk beliggenhed i det rolige og naturskønne Lodbjerg Hede

På Sivsangervej 8 får I et feriehjem med en helt fantastisk beliggenhed, omgivet af grøn natur og åbne områder. Lodbjerg Hedes ferieområde er generelt rigtig roligt, og I er sikret masser af privatliv, når I soler jer i liggestolene med en kølig drink ved siden af eller holder en hyggelig grillaften rundt om havebordet.

Til glæde for børnefamilierne, ligger der en rigtig fin offentlig legeplads 250 meter øst for huset, og familiens lystfiskere vil helt sikkert glæde sig over den store fiskesø, som befinder sig få minutters gang væk.

Har I lyst til lidt afveksling, ligger både Søndervigs hyggelige bymidte og den fine sandstrand en ganske kort køretur (eller en rask cykeltur) væk.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2010 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...