Charmerende feriehus med vildmarksbad på dejlig beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivsangervej 8, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6421
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Lodbjerg Hede er kendt for sine rolige, naturskønne omgivelser, og lige midt i det grønne ligger dette charmerende træhus og venter på jer. Her får I en rigtig skøn beliggenhed med udsigt ud til det åbne, grønne område. Indvendigt har sommerhuset fået en kærlig hånd, senest i 2021, og fremstår lyst og indbydende. På den ene af sommerhusets terrasser står der et vildmarksbad klar til at forkæle jer med masser af afslapning. Er I kørende i en el-bil, er der et ladestik ved sommerhuset, som I kan lade jeres bil op i.

Hyggeligt indre og skønne terrasser med vildmarksbad

Træelementer, charmerende loftsbjælker og den klassiske brændeovn; Dette fine ikke-ryger feriehus emmer af ægte sommerhusstil og rummer plads til 6 personer. Det perfekte valg til familien eller kæresteparret. Desuden kan I tage op til 2 hunde med i feriehuset!

I selve feriehuset finder I 2 soveværelser, mens de sidste 2 sovepladser befinder sig i annekset. Derudover er der et badeværelse med gulvvarme i sommerhuset samt et stort alrum, der forener køkken, stue og spisestue i ét samlet rum; det perfekte sted til hyggelige feriestunder for hele familien.

Der er flere skønne terrasser rundt om sommerhuset med den herligste udsigt ud over naturområdet, for ikke at glemme det hyggelige, udestue-lignende område med afskærmning og overdækning, hvor I året rundt kan nyde naturen i god ly og læ gennem de store vinduespartier. På den store græsplæne er der sandkasse, gyngestativ, fodboldmål og god plads til leg for både børn og barnlige sjæle, og selvfølgelig hundene.

Der står både havemøbler, liggestole og en grill klar til jer på sommerhusets terrasser. På den store terrasse er der også mulighed for, at I kan blive forkælet med lidt ekstra afslapning på jeres ferie. Her står der nemlig et lækkert vildmarksbad, som I kan sætte jer godt til rette i og nyde det varme, boblende vand under åben himmel.

Fantastisk beliggenhed i det rolige og naturskønne Lodbjerg Hede

På Sivsangervej 8 får I et feriehus med en helt fantastisk beliggenhed, der er omgivet af grøn natur og åbne områder. Lodbjerg Hedes ferieområde er generelt rigtig roligt, og I er sikret masser af privatliv, når I soler jer i liggestolene med en kølig drink ved siden af eller holder en hyggelig grillaften rundt om havebordet.

Til glæde for børnefamilierne ligger der en rigtig fin offentlig legeplads 250 meter øst for feriehuset, og familiens lystfiskere vil helt sikkert glæde sig over den store fiskesø, som befinder sig få minutters gang væk.

Har I lyst til lidt afveksling, ligger både Søndervigs hyggelige bymidte og den fine sandstrand en ganske kort køretur (eller en rask cykeltur) væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6421

D.
sagde , Danmark

Dejlig sommerhus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2021 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...