Charmerende feriehus med dejlig beliggenhed og flot udsigt

3
icon
icon
icon

Sivsangervej 8, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6421

Lodbjerg Hede er kendt for sine rolige, naturskønne omgivelser, og lige midt i det grønne ligger dette hyggelige træhus og venter på jer. Her får I en rigtig skøn beliggenhed med udsigt ud til det åbne, grønne område, og indvendigt får det hyggelige hus i foråret 2018 en ekstra kærlig hånd.

Hyggeligt indre og skønne afskærmede terrasser

Træelementer, charmerende loftsbjælker og den klassiske brændeovn; Dette fine ikke-ryger hus emmer af ægte sommerhusstil og rummer plads til 4 personer. Det perfekte valg til den lille familie eller kæresteparret. Desuden kan I tage op til 2 hunde med i huset!

Her er der lagt vægt på hyggen fra ende til anden, og i foråret 2018 får huset en ekstra tur og bliver malet og pyntet både indvendigt og udvendigt, og flere møbler og senge bliver skiftet ud, så indretningen bliver endnu mere indbydende.

I selve huset finder I 2 soveværelser, et med en dobbeltseng og et med en køjeseng.

Huset har flere skønne terrasser rundt om huset med den herligste udsigt ud over naturområdet, for ikke at glemme det hyggelige, udestue-lignende område med afskærmning og overdækning, hvor I året rundt kan nyde naturen i god ly og læ gennem de store vinduespartier. På den store græsplæne er der god plads til leg for både børn og barnlige sjæle, og selvfølgelig hundene.

Fantastisk beliggenhed i det rolige og naturskønne Lodbjerg Hede

På Sivsangervej 8 får I et feriehjem med en helt fantastisk beliggenhed, omgivet af grøn natur og åbne områder. Lodbjerg Hedes ferieområde er generelt rigtig roligt, og I er sikret masser af privatliv, når I soler jer i liggestolene med en kølig drink ved siden af eller holder en hyggelig grillaften rundt om havebordet.

Til glæde for børnefamilierne, ligger der en rigtig fin offentlig legeplads 250 meter øst for huset, og familiens lystfiskere vil helt sikkert glæde sig over den store fiskesø, som befinder sig få minutters gang væk.

Har I lyst til lidt afveksling, ligger både Søndervigs hyggelige bymidte og den fine sandstrand en ganske kort køretur (eller en rask cykeltur) væk.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2010 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...