Lækkert nyrenoveret sommerhus med hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Porsevej 9, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6443
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Porsevej 9 ligger feriehuset enhver familie drømmer om. Et lækkert nyrenoveret hus med god plads og praktiske detaljer står her klart til jeres familieferie, – her er de perfekte rammer for afslapning og skønne fælles oplevelser.

Vaskemaskine, tørretumbler og god plads til opbevaring

Straks ved ankomsten vil I glæde jer over at have valgt netop dette dejlige feriehus. Når I slæbende på tøftasker og kurve ankommer og får låst op og opdager, at det her på Porsevej 9 ikke er et problem, at finde plads til pakkenellikerne. Den store indgang med vaskemaskine og tørretumbler har masser af skabs- og bordplads og er således en åbenbaring for den større familie med eller uden hund.

Stort moderne indrettet køkkenalrum med brændeovn

Dette nyrenoverede feriehus er lyst og venligt indrettet, med en god kombination af moderne og hyggeligt. Her har I 3 gode soverum og et stort badeværelse med gulvvarme. I køkkenalrummet og stuen giver de store loft-til-gulv vinduer ikke kun masser af lys, de åbner op for naturen og formidler en fornemmelse af, at være ude og inde på én gang.

Det veludstyrede åbne køkken egner sig fantastisk til at familien sammen kan tilberede og nyde lækre måltider. Bagefter, imens opvaskemaskinen klarer resten, er der rigelig mulighed for hygge med familiespil, filmaftener eller man kan sætte sig til rette i én af de lækre lænestole med en god bog, imens ilden knitrer i brændeovnen og giver varme og hygge.

Ugeneret grund med indhegnet terrasse

Til en skøn ferie hører mange timer i den friske luft. Porsevej 9 har en stor ugenerede grund med god mulighed for leg, og børnene vil elske både gyngerne og sandkassen. Også småbørnsforældre og hundeejere kan slappe fuldstændig af, da den indhegnede terrasse forhindrer de mindste i at gå på opdagelse på egen hånd – det er ægte ferie.

Skøn natur og mange udflugtsmuligheder

Lodbjerg Hede er et naturskønt område. I den nærmere omegn er der både for natur- og kulturelskere utallige muligheder. Brug huset som udgangspunkt til golf- eller lystfiskeroplevelser, til surf- og sejlads eller til vandreture i skov, hede og på stranden. Kultur- og shoppingentusiaster vil elske byerne Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing med deres museer, butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6443

D.
sagde , Danmark

Alt var så pæntSoverum:3
Bolig-/Grundareal:111
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...