Lyst og velholdt sommerhus med spa, sauna og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Lærkealle 8, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6473
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne og naturrige Lodbjerg Hede nær Søndervig, ligger dette smukke og velholdte sommerhus på en solrig og åben grund. Sommerhuset er perfekt til jer, som familie eller vennepar, til at holde en rolig og afslappende ferie på den jyske vestkyst. En spa, sauna og en skøn udestue er kun et udpluk af de faciliteter, som feriehuset på Lærkealle 8 byder på.

Højt til loftet – fokus på komfort

Feriehusets inddeling er flot og gennemtænkt. Takket være de høje lofter og de store lysindfald fremstår sommerhuset rummeligt og lækkert. De lyse træpaneler, som sommerhuset er beklædt med indvendigt, giver en særlig varme til indretningen.
I sommerhuset finder I ikke kun en opvaskemaskine, men også både vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens små luksus også kommer med på ferie.

2 badeværelser med gulvvarme – spa og sauna

Som en del af den gennemtænkte indretning er der i sommerhuset to moderne badeværelser. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, så ingen kolde tæer her.
Det ene af de to badeværelser har endda sit eget wellness-område med både sauna og spa. Så når I kommer hjem fra en dejlig dag på stranden og ude i naturen, kan I blive varmet godt igennem.

Udestue og skøn overdækket terrasse med lækker udsigt

Når vejret ikke helt tillader, at man kan sidde udenfor på terrassen, er det ren luksus, at man kan sidde beskyttet mod vejr og vind i sommerhusets udestue. Uanset, om I sidder og nyder et glas vin, spiller kort eller lignende, skal I ikke bekymre jer om, at noget blæser væk, eller I kommer til at fryse, hvis det trækker ud.

Tillader vejret det, skal I selvfølgelig nyde jeres aftensmad på den overdækkede terrasse, eller nyde solen på en af sommerhusets liggestole i haven. Til glæde for børnene er der masser af plads til at løbe rundt på den 2200 kvadratmeter store grund, gynge på gyngestativet eller grave i sandkassen. Hvis det ikke er nok legeplads for dem, så er der legepladser rundt omkring i skoven i Lodbjerg Hede.
På vestsiden af sommerhuset er der en fantastisk udsigt over marker, enge og klitlandskabet i baggrunden. Stranden ligger kun 1000 meter fra sommerhuset og byder året rundt på enestående oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6473

D.
sagde , VAMDRUP

Et dejligt sommerhus med masser af service i køkkenet. Den tilbyggede udestue var skøn at opholde sig i. De små terrasser rundt om huset var hyggelige opholdssteder i varmen. Der var både mulighed for sol og skygge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...