Kvalitetshus på fredelig naturgrund med legetårn

5
icon
icon
icon
icon
icon
2708
Lærkealle 18, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6513

Kvalitetshus på en fredelig naturgrund med flot udsigt mod vest på Lodbjerg Hede. Der er en stor og meget lækker terrasse hele vejen rundt om huset. Der er en charmerende indretning, 4 gode værelser og 2 dejlige badeværelser. Udenfor er der et legetårn og en sandkasse til de mindre børn.

Et flot kvalitetshus på en fredelig lyngklædt naturgrund

Et flot og moderne feriehus beliggende for enden af en rolig stikvej på Lodbjerg Hede. Naturgrunden, som huset er placeret på, er beskyttet af træer mod syd, som giver masser af læ og privatliv på terrasserne. Huset er opført i rigtig gode materialer af høj kvalitet og med mange flotte detaljer. En stor familie vil nyde den gode plads, både indenfor og ude på terrassen. Der er tænkt meget i energibesparelse, så huset er særdeles godt isoleret, hvilket også er tilfældet med vinduerne.

En fantastisk terrasse og et flot legetårn til de små

Den meget store terrasse går hele vejen rundt om huset. Mod øst er der en delvist afskærmet terrasse – perfekt på dage med blæsevejr og helt ideelt til morgenkaffen. Mod vest er terrassen lukket og yderst mod vest er den endvidere sænket, så solelskere vil elske den. Har man mindre børn med, vil de elske legetårnet og sandkassen, som er placeret øst for huset. Vesterhavet er kun ca. 20 minutters gang fra feriehuset og den hyggelige badeby Søndervig er kun 5 minutter væk i bil.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.805
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...