Kvalitetshus på fredelig naturgrund med legetårn

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lærkealle 18, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6513
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Kvalitetshus på en fredelig naturgrund med flot udsigt mod vest på Lodbjerg Hede. Der er en stor og meget lækker terrasse hele vejen rundt om huset. Der er en charmerende indretning, 4 gode værelser og 2 dejlige badeværelser. Udenfor er der et legetårn og en sandkasse til de mindre børn.

Et flot kvalitetshus på en fredelig lyngklædt naturgrund

Et flot og moderne feriehus beliggende for enden af en rolig stikvej på Lodbjerg Hede. Naturgrunden, som huset er placeret på, er beskyttet af træer mod syd, som giver masser af læ og privatliv på terrasserne. Huset er opført i rigtig gode materialer af høj kvalitet og med mange flotte detaljer. En stor familie vil nyde den gode plads, både indenfor og ude på terrassen. Der er tænkt meget i energibesparelse, så huset er særdeles godt isoleret, hvilket også er tilfældet med vinduerne.

En fantastisk terrasse og et flot legetårn til de små

Den meget store terrasse går hele vejen rundt om huset. Mod øst er der en delvist afskærmet terrasse – perfekt på dage med blæsevejr og helt ideelt til morgenkaffen. Mod vest er terrassen lukket og yderst mod vest er den endvidere sænket, så solelskere vil elske den. Har man mindre børn med, vil de elske legetårnet og sandkassen, som er placeret øst for huset. Vesterhavet er kun ca. 20 minutters gang fra feriehuset og den hyggelige badeby Søndervig er kun 5 minutter væk i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6513

D.
sagde , Danmark

Dejligt indrettet hus med alt tænkeligt udstyr.
Super skøn teresse med mange lækroge og mange havemøbler.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.805
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...