Nyrenoveret feriehus med ugeneret beliggenhed og 1 hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivsangervej 31, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6598
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en stor og velholdt naturgrund i Lodbjerg Hede ligger dette nyrenoverede feriehus til 6 personer. Indretningen er både indbydende og hyggelig, og beliggenheden er helt ugeneret omgivet af høje træer.

Stille og rolig familieferie i flotte omgivelser

Det nyrenovede (2018) feriehus på Sivsangervej 31 rummer plads til 6 personer og er det perfekte valg til en stille og rolig familieferie i naturskønne omgivelser. I vil blive budt velkommen af et lyst og hyggeligt indre med moderne interiør, som sætter den helt rigtige feriestemning. Der er 3 soverum, hvoraf det ene med en dobbeltseng, som er en elevationsseng. 

Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, og det store opholdsrum bliver centrum for samvær og hygge. Her kan I samles rundt om spisebordet til en lækker feriemiddag, en hyggelig filmaften eller et spil kort og en kop kaffe på en kølig feriedag. Brændeovnen sørger for varme og god stemning hele året rundt.

Huset er praktisk indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og de huslige pligter er hurtigt overstået.

Skønne terrasser, stor græsplæne og ugeneret beliggenhed

Der er flere skønne terrasser rundt om huset, både en overdækket og en helt lukket terrasse – perfekt til familier med børn og hunde. Der er desuden etableret en indhegnet hundegård i haven på 350 m2. Så der er god plads til, at alle kan få en plads i solen, og den ugenerede beliggenhed giver jer masser af privatliv, når I soler jer i liggestolene eller holder grillhygge under åben himmel.

Den store græsplæne er perfekt til leg og boldspil for både børnene og hundene, og der er sat et gyngestativ op, så de mindste gæster er godt underholdt, mens I slapper af i det gode vejr.

Lodbjerg Hede er et roligt og naturskønt ferieområde, og samtidig ligger både den nærmeste købmand og den skønne sandstrand kun få minutters kørsel fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.346
Renoveret / Byggeår:2023 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...