Luksuriøst feriehus med sauna på stor plænegrund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 20, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6711
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en knap 2.500 kvadratmeter stor plænegrund nær Søndervig finder I dette luksuriøse feriehus, som byder på en sommerhusferie lidt ud over det sædvanlige. Det nybyggede (2019) hus er stilfuldt indrettet med sauna og brændeovn, og udvendigt får I de lækreste omgivelser med stor terrasse mod sydvest og øst og masser af græsplæne, hvor børnene og hundene kan lege.

Luksus og feriehygge med sauna og brændeovn

Det flotte træhus er opført i 2019 og rummer plads til 6 personer og 2 hunde. Den stilfulde indretning oser af luksus, og I kommer ikke til at mangle noget som helst på ferien. 

Omgivelserne er lyse og åbne, og det store køkkenalrum med stue er husets hjerte og familiens samlingspunkt på ferien. Det veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken har brug for, inklusiv opvaskemaskine, og brændeovnen fylder rummet med varme og hyggelig stemning i årets kolde måneder.

På badeværelset gemmer sig en ekstra wellness-hemmelighed til jer, her er der nemlig adgang til husets sauna. Læn jer tilbage i varmen efter en forfriskende gåtur ved vandet eller som den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Fantastisk natur, egen have og stor terrasse

Lodbjerg Hede er et populært ferieområde, der især er kendt for sin grønne natur, store feriehusgrunde og fredfyldte atmosfære. Det er også tilfældet på Brunbjergvej 20 – der er både en stor terrasse med masser af plads til at slappe af og solbade og ikke mindst en stor have med sandkasse og gynge til børnene.

Dagene kommer til at flyve af sted i de fantastiske omgivelser, og har I lyst til at opleve endnu mere enestående natur, ligger Vesterhavet kun få minutters kørsel væk. Hver årstid byder på nye indtryk ved den hvide sandstrand, og det er muligt at parkere lige ved siden af strandopgangen.

Søndervigs centrum befinder sig ligeledes et par minutters kørsel fra huset, og her er der masser af aktiviteter for store og små. Shopping, god mad, bowling, tennis og minigolf er blot nogle af de muligheder, I finder i Søndervig.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset K6711

D.
sagde , Esbjerg

Dejligt feriehus. God indretning med dejlig stor lukket terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.456
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...