Sommerhus med swimmingpool, stor fryser og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 21, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6712
10 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt sommerhus med dejlig afskærmet terrasse på en stor naturgrund. Huset egner sig især til aktive familier, da det er udstyret med både swimmingpool, bordfodbold og en udendørs beachvolleybane – så her kan hele familien dyste mod hinanden i sjove aktiviteter.

Veludstyret feriehus med stor fryser

Dette sommerhus har med fire soveværelser, en hyggelig hems og to badeværelser den rette indretning og plads til at huse helt store familier eller flere familier, der ønsker en dejlig ferie sammen. På badeværelset, der ligger ved køkkenet er der desuden gulvvarme, så I behøver ikke at få kolde fødder om morgenen, når I træder ud på dette badeværelse.

Køkkenet fra 2008 er veludstyret bl.a. med en stor fryser på 100 l, så der ikke skal handles ind hver dag. Og mikroovnen og opvaskemaskinen gør nogle af de huslige pligter lidt nemmere, så man kan bruge mere tid på sjovere ferieaktiviteter. (ekstra fryser i skur)

Husets stue indbyder til ren hygge og afslapning foran fladsskærms-tv’et med tilsluttet dvd-afspiller. Men ønsker man i stedet at nyde en god bog foran brændeovnen eller surfe lidt på det gratis trådløse internet, er det selvfølgelig også en mulighed.

I huset er der desuden installeret en energibesparende varmepumpe, som sørger for at elomkostningerne ikke ryger helt i vejret. Og den kan også kan bruges som aircondition på de varme dage.

Hyggelig afdeling med swimmingpool, spa og sauna

Sommerhuset har også en dejlig poolafdeling, hvor den 18 m2 store swimmingpool indbyder til både leg og motion. Ved siden af poolen står den store spa, hvor man kan geare helt ned og blive varmet godt igennem.

I poolafdelingen findes det ene af husets badeværelser, så man hurtigt kan komme under bruseren. Og herfra er der også adgang til husets sauna, der også har en afstressende effekt på både krop og sjæl.

Der er desuden lavet en lille møbleret hyggekrog ved swimmingpoolen, så de voksne kan sidde tørt og godt og holde øje med børnene, men de leger i poolen.

Gode terrasser

Sommerhuset har to gode terrasser, så det næsten altid er mulig at sidde ude. Dene ene er overdækket og derfor særdeles god til hyggelige grillaftener, hvor man kan sidde i både læ og tørvejr. På den vestlige side af huset er terrassen afskærmet.

Herfra er der god udsigt over naturgrunden og beachvolleybanen, så man kan følge med i både leg og boldspil. Og for de mindre børn er der desuden opstillet gynge og sandkasse.

I det tilhørende skur til sommerhuset finder I desuden en ekstra fryser, som I selv kan sætte til.

Skønne Lodbjerg Hede

Området, Lodbjerg Hede, er meget attraktivt for feriehusgæster, da man her har træerne, der skaber læ, så man bedre kan opholde sig udenfor.

Og Vesterhavet er kun 1200 m fra dette hus, så man kan sagtens tage hele familien og hundene med til stranden og tilbringe nogle dejlige timer. Ønsker man at opleve lidt byliv, ligger Søndervig ca. 4 km fra huset og Ringkøbing er ca. 10 km væk, så der er rig mulighed for at komme ud og shoppe og spise.

Kun 1500 m fra huset er der en dejlig 27-hullers golfbane, og kun 200 m fra huset kan man afprøve sit held i put-and-take-fiskesøen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6712

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig skønt feriehus med masser af tid til familie tid og hygge

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir können dieses Ferienhaus weiterempfehlen. In der Küche fehlen allerdings ein paar Schränke zum Unterbringen der Lebensmittel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großzügiges Ferienhaus. Dank Pool, Sauna und Whirlpool tolle Ferien auch bei schlechtem Wetter und Sturm. Wir 7 Leute (4 Erwachsene, 2 Jugendliche, 1 Kind und 1 Hund haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...