Flot renoveret feriehus med sauna, spabad og 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 4, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6746
8 pers.
Antal personer
1250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne, renoverede feriehus på Rørsangervej 4 er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne, når I skal booke den næste ferie. Her kan helt op til 8 personer holde ferie – og hundene er også velkomne. Den flotte indretning gemmer på flere highlights, blandt andet saunaen og ikke mindst spabadet, hvor I på én og samme tid kan nyde wellness og udsigten til Lodbjerg Hedes grønne natur.

Moderne indretning, sauna og spabad med udsigt

Det er ikke til at tage fejl af, at feriehuset i 2019 er blevet renoveret. Den moderne indretning med flotte lædermøbler, der står i kontrast til de hvide vægge og lofter, sætter de helt perfekte rammer for ferien. Store vinduespartier i opholdsrummet giver et skønt lysindfald, som gør omgivelserne endnu mere indbydende.

Et absolut highlight finder I på badeværelset. Her får I jeres helt eget lille ‘wellnesshjørne’ med sauna og et spabad med plads til 2 personer. Fra spabadet kan I som en ekstra bonus nyde udsigten ud til haven gennem de store vinduer.

De praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper til at gøre ferien endnu mere afslappende, og med gulvvarme både på badeværelset og på gæstetoilettet skal I ikke fryse fødderne om morgenen, når I børster tænder og gør jer klar til en ny og spændende feriedag i det vestjyske.

Flere gode terrasser, læfyldt og ugeneret beliggenhed på Lodbjerg Hede

Der er flere gode terrasser rundt om huset, som er forbundet med en flisesti. I kan roligt lade hundene slappe af i solen på den lukkede terrasse mod sydvest, og den nordvestvendte terrasse er rigtig godt afskærmet af buske og træer, så I altid kan sidde ugeneret og i god læ for vinden.

Lodbjerg Hede er generelt et roligt ferieområde med store grundstykker, og beliggenheden på Rørsangervej er ingen undtagelse. Den mere end 2.000 kvadratmeter store grund er omkranset af buskads, så I kan nyde ferien i god fred og ro. Med sandkasse på grunden er også de yngste feriegæster godt underholdt, mens I solbader på terrassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6746

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lag ruhig und geschützt, besonders der Garten war super für unsere Hunde. Das Bad war super. Die Schlafzimmer waren sehr klein und es war nur wenig Stauraum vorhanden. Wir haben uns dennoch sehr wohl gefühlt und hatten einen tollen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit Sauna und Whirlpool , Waschmaschine und Trockner. In der Küche alles vorhanden was man braucht. Wir würden jederzeit dieses Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich sehr schön, alles nötige ist vorhanden. Uns hat am Besten der Wellnessbereich gefallen. Einige Dinge sind etwas abgewohnt , so wie der Kühlschrank und der Herd . Der dunkle Fußboden ist gewöhnungsbedürftig, gerade mit beigen Hunden . Wir haben uns wohl gefühlt und kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.198
Renoveret / Byggeår:2019 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, stengulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...