Klassisk sommerhus til 6 personer på stor, rolig naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 5, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6876
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Rolige omgivelser, stor grund, flot natur og få minutters kørsel til strand og indkøb – på Rørsangervej 5 i Lodbjerg Hede får I alt dette og mere til. Det klassiske træsommerhus oser af hygge med sin charmerende indretning, der rummer plads til op til 6 personer, og her kan I også tage hunden med.

Lys og charmerende indretning i klassisk sommerhusstil, med brændeovn

Loft til kip, store vinduer og interessant arkitektur er nogle af stikordene, når det kommer til de indendørs omgivelser på Rørsangervej 5. Sommerhuset er blevet renoveret i 2020, og indretningen er lys og indbydende og leder tankerne hen på den klassiske og charmerende sommerhusstil.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor både stue, spiseafdeling og køkken er integreret i ét fællesrum. Her kan I samles om alt fra madlavning til spilaftener og afslapning på sofaen. Brændeovnen sørger for en god temperatur hele året rundt, og de knitrende flammer er med til at sætte den helt perfekte ferieatmosfære, når vinden suser uden for døren, eller mørket falder på.

Den hyggelige indretning akkompagneres af gode praktiske faciliteter. Badeværelset er udstyret med gulvvarmet, i køkkenet er der opvaskemaskine, og i entréen finder I vaskemaskine og tørretumbler.

Rolig beliggenhed i Lodbjerg Hede på stor naturgrund, kort vej til strand og by

Sommerhuset ligger på en mere end 2.700 kvadratmeter stor naturgrund, og der er masser af plads til leg og boldspil rundt om huset. Her kan børnene og hunden få lov til at boltre sig, mens I slapper af på terrassen. Hele grunden er omkranset af træer og buskads, så I har masser af fred og ro til at nyde ferien.

Lodbjerg Hede er generelt et stille og roligt ferieområde med masser af skøn natur. Området byder blandt andet på en fiskesø og en hyggelig lille fjordhavn i form af Røjklit. Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger Søndervigs populære ferieby og ikke mindst den smukke sandstrand, som er et klart ”must” på ferien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.736
Renoveret / Byggeår:2020 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...