Hus med swimmingpool på Brunbjergvej med hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 39, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6895
12 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhus med swimmingpool på Brunbjergvej, nyrenoveret i 2013, moderne, lyst og smagfuldt indrettet og med en god lukket terrasse. 2 stk. hund er tilladt. Der er 4 gode soveværelser og en stor hems, hvor der er 4 sovepladser og mulighed for spil og leg. Varmepumpe og gratis internet.

Renoveret i 2013

Dette sommerhus med swimmingpool er bygget i 1992 og gennemgribende renoveret i 2013. Det nye køkken, de nye badeværelser, og de nye gulve er bare noget af det der gør huset skønt at være i.

2 soveværelser har hver en dobbeltseng og på 2 værelse er der 2 enkeltsenge. Derudover er der to barnesenge og to højstole i huset. Og på den rummelige hems er der 4 sovepladser, ligesom der også er et fladskærms-TV, Playstation 3, Nintendo Wii og ekstra reciever, så kanalerne kan vælges frit. Her kan børnene virkeligt hygge sig. Begge badeværelser er smagfuldt indrettede, der er gulvvarme og bruseniche i begge. På badeværelset i poolafsnittet er der udover sauna, også vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er veludstyret, og er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 100 L. I stuen er der loft til kip, en smagfuld og moderne møblering, stort fladskærms Smart-TV med internet adgang sørger for underholdningen. Her er også DVD, Wii, iPod dok, brændeovn og gratis trådløst internet. Der er en energibesparende varmepumpe i sommerhuset. Der er en hyggelig poolafdeling i huset mod syd, her er der også en hjørnespa.

Gode terrasser

Der er to gode terrasser til huset. Mod vest er der en helt lukket terrasse, som er helt ideel for både hund og børn. Mod øst er der en delvist overdækket terrasse, som både er anvendelig til morgen kaffen og til hyggelige grill aftener.

Der er også mulighed for opladning af elbil, via ladekabel type 2. Husk evt. adapter og transformerstik mv. 

På den gode plænegrund er der rig lejlighed for at børnene kan spille fodbold, der er en Beach Volley bane, ligesom der kun er ca. 300 m til en lille put and take fiskesø. Områdets 27 hullers golfbane er kun ca. 1 km fra sommerhuset, Søndervig er 4 km væk og der er 10 km til Ringkøbing. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i dette dejlige sommerhus.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6895

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, hat viel zu bieten, toller Pool, ruhige Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die größte für angegebene 12 Personen ist zutreffend. Die zimmerverteilung ist sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet viel Platz für 8 Personen plus 4 Personen für oben. Der Pool hat den Kinder viel Freude bereitet. Das Grundstück ist groß und ruhig gelegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:192 / 2.260
Renoveret / Byggeår:2013 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...