Sommerhus med swimmingpool og grill til en stor familie

4
icon
icon
icon
icon

Løvsangervej 12, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6929
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 12
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt sommerhus perfekt til storfamilien. Huset ligger på en dejlig afskærmet plænegrund, hvor børn kan lege frit, og indenfor er der en dejlig swimmingpool og en hems med ekstra TV, evt. til en medbragt spilkonsol. Der er trådløst internet og kun få hundrede meter til golfbane og fiskesø.

Dejlig swimmingpool og plads til en stor familie

Tag hele famililen med i dette hyggelige, velholdte sommerhus med swimmingpool og god plads til 8 personer på Lodbjerg Hede. Der er 3 værelser med dobbeltseng i stueetagen, og ovenpå er der et værelse med 2 sovepladser. Huset har 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene badeværelse er placeret i forbindelse med poolafdelingen, hvor man også finder husets sauna og hjørnespa. Køkkenet er fra 2013, og her er der bl.a. en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser med 40 L. I stuen er der en hyggelig brændeovn, fladskærms-TV med paraboltilslutning, DVD-afspiller, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Der er desuden et ekstra TV ovenpå, og sommerhuset har også en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed.

Dejlige grillaftener med familien

Dette sommerhus er perfekt til familieferier, da det er beliggende på en fredelig plænegrund, som er godt afskærmet af træer næsten hele vejen rundt. Derfor er gode muligheder for leg og boldspil på græsplænen, og de voksne kan nemt følge med i børnenes leg fra terrassen. Der er også et fodboldmål. På grunden er der også et gyngestativ og en sandkasse til de små samt et bålsted, som kan udnyttes til hyggelige aftner med snobrød eller skumfiduser. Terrassen går hele vejen rundt om huset, men er størst mod øst, syd, og mod sydvest, hvor den også er delvist lukket. Så her er det muligt at tilbringe hyggelige dage og grillaftener med familie og venner. Sommerhuset ligger kun få hundrede meter fra en 27 hullers golfbane, og ikke langt fra en Put & Take fiskesø eller Badebyen Søndervig, som ligger kun 1500 m fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6929

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Alles da,was man für einen erholsamen familienurlaub braucht.
Das Haus ist gut ausgestattet und bietetviel Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses gemütliche Familienhaus hat einen kleinen aber optimalen Pool der zum Schwimmen und Planschen einlädt. Das Wohnzimme r mit der offenen Küche ist das Herzstück des Hauses und das Zentrum.
Das Haus ist auf eine minimalistische und gemütliche Art und Weise eingerichtet. Positiv viel auf, dass das Haus mit vielen Kinder- und Familienspielsachen eingerichtet ist. Es ist daher nicht schlimm wenn man etwas Spielzeug daheim vergessen hat. Die Terasse lädt zum verweilen ein. Sandkasten, Schaukeln und Fußballturnier bringen extra viel Spaß. Das Highlight war an zwei Tagen ein paar Rehe gesehen zu haben in der Straße.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres aber liebevoll renoviertes Ferienhaus. Für uns als Familie ein toller Ort für eine gemütliche und entspannte Urlaubswoche. Der Pool ist nicht all zu groß- für unsere Kinder zum toben und tauchen aber völlig ausreichend. Toller großer Garten – ein paar Spielsachen vorhanden und sorgen für Abwechslung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:129 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...