Renoveret sommerhus med stor, overdækket terrasse og tæt på golfklub

3
icon
icon
icon

Gransangervej 27, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6986
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette 6 personers-sommerhus på Lodbjerg Hede inviterer til en klassisk og enkel sommerhusferie på vestkysten. Sommerhuset er løbende moderniseret og fremstår lyst og hyggeligt. Der er flere terrasser rundt om huset, blandt andet en overdækket og afskærmet terrasse mod sydvest. Husets placering på en stikvej giver tilmed masser af fred og ro til at nyde ferien.

Klassisk sommerhusferie i hyggeligt, renoveret sommerhus

Det lille sommerhus på Gransangervej 27 er et godt valg til en klassisk og enkel sommerhusferie tæt på Vesterhavet. Det fremgår tydeligt af indretningen, at ferieboligen løbende er blevet moderniseret, blandt andet med nyt køkken fra 2021, og der er gjort meget for, at I skal føle jer hjemme.

Selvom I er på rigtig sommerhusferie, skal I ikke undvære hverdagens luksus i form af en 500/500 fibernetforbindelse. Tag jeres Chromecast med og stream lige det I vil på husets fjernsyn.

Små pyntedetaljer og en brændeovn skaber en venlig og hyggelig atmosfære, og de store vinduer i stuen giver jer et fint udsyn til Lodbjerg Hedes grønne natur og et dejligt lysindfald i stuen. I alt findes der 3 soveværelser og børnene vælger bestemt køjesenge (70×190) til deres egen imperium.

Stor, overdækket terrasse, mange siddekroge og ugeneret beliggenhed

Rundt om sommerhuset er der flere terrasser og masser af små siddekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog og en kop kaffe. På den store, overdækkede og afskærmede terrasse mod sydvest kan I altid finde ly og læ.

Den mere end 2.000 kvadratmeter store plænegrund er omgivet af træer og buskads, så I på ugeneret vis kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser.

Lodbjerg Hede – roligt ferieområde tæt på Vesterhavet og Søndervig

Lodbjerg Hede er et roligt ferieområde ikke langt fra hverken strand eller indkøbsmuligheder. Kun få minutters gang fra huset ligger Holmsland Klit Golf, hvor I kan nyde mange timers sport i den friske vesterhavsluft og afslutte med lækker mad i golfklubbens restaurant.

Det brusende Vesterhav ligger fem minutters kørsel fra jeres feriehus, og det samme gør Søndervigs populære ferieby, hvor I kan handle ind, gå på restaurant og købe nybagte rundstykker til morgenbordet hos det lokale bageri.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6986

D.
sagde , Danmark

Fint feriehus med de ting man har behov for – lidt gammelt køkken og ikke meget skabsplads. Lækker have med sol på alle sider.
Kunne godt have brugt en vaskemaskine.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.067
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...