Sommerhus til 12 personer med pool, spa, sauna og fodboldbane

3.5
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 50, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KK1101
12 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Se lige her! Et virkelig fedt sommerhus, der rummer god plads og byder på mange hyggelige og sjove timer med familien. Sommerhuset har plads til 12 personer, og er ideelt til 2-3 familier, som ønsker en ferie sammen. Her er det tilladt at medbringe 2 hunde, hvis nu hver familie har sin egen. Sommerhuset befinder sig på adressen Risbjergvej 50, og med denne beliggenhed får I en ugeneret grund med god læ. Yderligere har sommerhuset både swimmingpool, sauna og spabad, som I frit kan benytte. Derudover er der et el-stik til rådighed, hvis I kører i en el-bil.   

Sommerhus med god plads og hyggelig atmosfære

Sommerhuset blev renoveret i år 2021 med nyt køkken i jan. – feb. 2022. Der er derfor styr på alle detaljer, så I kan få den bedste ferie. Der er god plads i sommerhuset, og den hyggelige atmosfære gør, at I straks vil føle jer hjemme! Hele familien kan samles i den store stue, som indbyder til filmaftner eller timevis af spilhygge i hinandens selskab. Her kan I tænde op for brændeovnen, som tilføjer lidt ekstra sommerhushygge.
 
De 12 sovepladser er fordelt på 6 soveværelser – alle med dobbeltseng. Der er tre soveværelser i hver sin ende af sommerhuset, og sommerhuset er derfor oplagt til 2 familier. Yderligere befinder de to badeværelser sig også i hver deres ende, så hver familie kan få sit eget. Begge badeværelser har indbygget gulvvarme.  

Skønt pool-hus med swimmingpool, sauna og spabad

Sommerhuset har et skønt pool-hus, hvor I helt sikkert vil få mange gode timer til at gå. I pool-huset er der noget for enhvers smag, da der både er en swimmingpool, sauna og spabad. Så hvad end du har lyst til at slappe af i de afslappende bobler fra spabadet eller vil tage en dejlig morgendukkert i swimmingpoolen, så står pool-huset klar til jeres rådighed.  

Dejligt udeareal med egen fodboldbane, gynge og sandkasse

Udover alle de fantastiske ovennævnte ting, så er sommerhuset også beliggende på en skøn og ugeneret grund. Det vil sige, at I både undgår forstyrrelser fra naboerne og har en masse dejlig læ, når I tilbringer tid udenfor. Sommerhuset har yderligere en afskærmet terrasse, som er udstyret med diverse havemøbler og en grill, så I virkelig kan få det fulde ud af solskinsdagene.
 
Sommerhuset har sin helt egen fodboldbane, så det er bare at komme i gang med en sjov fodboldturnering. Og når I er 12 personer, så kan I sagtens lave 2 hold, der hver især dyster om håneretten. Til familiens mindste finder I også både sandkasse og gyngestativ i haven. Desuden har sommerhuset et indbygget el-stik, som står klar til at lade jeres el-biler op.

Det siger vores gæster om sommerhuset KK1101

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus i rolige omgivelser. Pænt og rent, veludrustet køkken og god pool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im ganzen ein gutes Haus. Empfehlung

DK
D.
sagde , Danmark

Egen fotballbane midt i blinken for ungdommene som var med.
Selve huset var helt perfekt -praktisk og velholdt.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:189 / 2.457
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...