Firestjernet sommerhus i Lodbjerg Hede med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 34, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1384
8 pers.
Antal personer
1850 m.
Nærmeste strand
3050 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en stille vej i Lodbjerg Hede finder I det charmerende firestjernede sommerhus på, der oser af moderne luksus. Sommerhuset på Risbjergvej 34 har loft til kip, sauna og spabad og står klar til at tage imod 8 ferieglade gæster.

Velholdt sommerhus med sauna, spa og brændeovn

I sommerhuset på Lodbjerg Hede er der plads til at udfri familiens feriedrømme. Og I vil øjeblikkelig føle jer hjemme i det velholdte sommerhus, der virker rummeligt og imødekommende på sine gæster. Det skyldes ikke mindst loftet til kip og de store vinduespartier, der er gennemgående i husets æstetik.
 
Det store køkkenalrum er praktisk indrettet med køkken, spisekrog og stue og virker som husets naturlige samlingspunkt. Indretningen er smagfuldt sammensat af lyse og sorte møbler, der emmer af skandinavisk minimalisme. Stuen indbyder også til afslapning med sine bløde sofaer og behagelige lænestole. Disse møbler står parat til at omfavne dig, uanset om du vil slappe af med en god bog, nappe en lur eller zappe lidt tv på fladskærmen.
 
Der er også sørget for forkælelsen i sommerhuset på Risbjergvej 34. Huset er nemlig udstyret med både spabad og sauna. De perfekte tilføjelser til ferien. Saunaen ligger i direkte forbindelse med sommerhusets ene badeværelse, hvor også spabadet befinder sig.

Ugeneret sommerhusgrund for enden af blind vej

I skal ikke frygte for at blive overrendt af naboer eller støjende trafik, hvis I vælger at feriere i sommerhuset i Lodbjerg Hede. Sommerhuset er nemlig bekvemt placeret for enden af en blind vej, således I er fuldkommen ugeneret.
 
Selve grunden er også et kapitel for sig selv og består at en stor grøn plæne, der indbyder til både leg og afslapning. Grunden er flankeret af træer og buske, der bekvemt skærmer området for den værste vind. Perfekt til de kølige sommerdage, hvor det danske vejr viser sig fra sin lunefulde side. I kan også nyde solens stråler på terrassen, der er delvist overdækket. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme udendørs på de regnfulde dage.

Besøg Søndervig, Ringkøbing og Vesterhavet

Mens I opholder jer i sommerhuset, bør I ikke snyde jer selv for at opsøge lokalområderne omkring Lodbjerg Hede. Tag på udflugt til feriebyen Søndervig, hvor der findes skønne restauranter, cafeer, shoppingmuligheder samt et stort aktivitetscenter. Eller besøg den gamle købstad Ringkøbing, hvor der rig mulighed for at shoppe eller se på seværdigheder.
 
Når man holder sommerferie i Lodbjerg Hede, er det næsten obligatorisk at opleve Vesterhavet. Og med kun 1600 meter til vandet har i let adgang til daglige dukkerter og røde blæsevejrskinder

Det siger vores gæster om sommerhuset KW1384

D.
sagde , Danmark

Fint og nydeligt sommerhus, god indretning og dejligt område

D.
sagde , Haderslev

Et dejligt og rummeligt hus og beskrivelsen af huset passer med det faktiske billede. Alt var pænt og rent og velindrettet.Roligt område og gode muligheder for gåture i området. God afstand til andre sommerhuse. Vi havde stor glæde af den overdækkede terrasse i det ustadige vejr.Som nævnt ovenfor et skønt og roligt område. Vil også egne sig til familier med mindre børn pga høj sikkerhed fra trafik mm og desuden fint med sandkasse ved huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.040
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...