Sommerhuse på Holmsland

Med en placering på Holmsland bliver ferien beriget med mindeværdige oplevelser, naturrige områder og herlige Ringkøbing Fjord. Holmsland er omringet af fantastiske turistmål, nemlig Søndervig og Ringkøbing, når ferien holdes mellem disse skønne ferieområder, er du garanteret en masse oplevelser og aktiviteter.

Holmsland er et fantastisk område, hvor vi, hos Esmark Feriehusudlejning, har en lang række skønne sommerhuse til udlejning, som sætter rammerne for en herlig ferie på den danske vestkyst – nær hav og fjord.

Vestkysten er fyldt med unikke naturoplevelser, og dækker over flere idylliske ferieområder. Holmsland er fyldt med spirende marker, naturrige klitplantager og skønne feriehusområder, som bidrager til en afslappende stemning i et feriehus med plads og ro til at nyde skønne feriedage med familie og venner i dejlige naturomgivelser.

Oplevelser og aktiviteter der skal besøges på Holmsland

Holmsland strækker sig fra Søndervig og 9 kilometer i den østlige retning til Ringkøbing. I dette område venter et væld af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Du kan for eksempel:

Den rolige Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord er en lavvandet brakvandsfjord, som er afskærmet fra Vesterhavet af den lange tange Holmsland Klit. Ringkøbing Fjord var tidligere proppet med fiskere, som havde erhverv på fjordens mange fiskerbåde. I dag ser man ingen erhvervsfiskere på fjorden, men lystfiskere og badende gæster holder stadig af fjordens gode forhold.

Ringkøbing Fjord

Bagges dæmning går over den nordlige ende af Ringkøbing Fjord.

Man kan vist roligt sige, at fjorden, med dens massive areal på 300 kvadratkilometer, er et sandt mekka for alverdens vandsportsaktiviteter, og danner de helt ideelle rammer for windsurfing, kitesurfing og stand up paddling.

Ringkøbing Fjord har de bedste rammer for et spændende dyre- og fugleliv, og man kan blandt andet finde nogle af Danmarks vigtigste fuglerastepladser. Og du kan være heldig at se nogle af de fantastiske fugle og dyr, når du nyder de naturskønne omgivelser langs fjordens bredde.

Den lange klittange: Holmsland Klit

Den mere en 40 kilometer lange smalle klittange, Holmsland Klit, adskiller Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Det rå Vesterhav og den rolige fjord danner de bedste kontraster til en dejlig ferie på den jyske vestkyst. Klitlandskab så langt øjet rækker, en dejlig gåtur på stranden og en frisk cykeltur op langs tangen, er bestemt fristende, når man er omgivet af så dejlig natur.

Vesterhavet er spækket med naturoplevelser, og på Holmsland Klit finder man perfekte badestrande med hvide sandkorn og det skønne hav. Vi anbefaler dog, at I besøger de badeområder, hvor livredderne holder til, så i trygt og sikkert kan hoppe i de sjove bølger.

Klittangens mange perler skaber en autentisk og harmonisk atmosfære. I hjertet af Holmsland Klit ligger byen Hvide Sande, Danmarks yngste by, og man kan vist rolig sige, at det er en af de mest velbesøgte ferieområder nær Vesterhavet. Den charmerende fiskerby er et populært turistmål, hvor byens gader og den fantastiske strand i sommermånederne summer af liv og glade dage.

Tag turen til badebyen Søndervig   

Den skønne badeby Søndervig har en masse oplevelser og aktiviteter for hele familien. Du finder for eksempel sandskulpturfestivalen, butikker, restauranter, legepladser, golfbaner, sjove vandlande og meget, meget mere.

Søndervig Strand Dronebillede

Badebyen Søndervig ved Vesterhavet

Den skønne badestrand indbyder til en dejlig badeoplevelse i Vesterhavets brusende bølger – og alle kan trygt bade i vandet. Om sommeren er badestranden nemlig bemandet med livreddere fra Trygfonden – de holder godt øje med dig og dine børn, så alle kan få en tryg og afslappet dag på stranden.  

Er vejret ikke til en svømmetur i Vesterhavet, er det oplagt at tage, både store og små, med i det kæmpestore oplevelsescenter, Lalandia, der er fyldt med aktiviteter for hele familien. Badelandet Aquadome er det perfekte alternativ til Vesterhavets bølger.

Besøg den historiske handelsby: Ringkøbing

Ringkøbing er en charmerende handelsby fra 1400-tallet – og kaldes ofte Vestjyllands lille hovedstad. Byen danner rammerne om de unikke historier, når du går rundt i de brolagte gader, befinder du dig i ’den gamle by’ – med smukke bevarede bygninger og byhuse fra en svunden tid. Ringkøbing Museum fortæller hele Ringkøbings historie med hjælp fra billeder og malerier – absolut et besøg værd, hvis du gerne vil høre mere om byens interessante fortællinger.

På ’Torvet’ finder du på hvert gadehjørne spændende butikker og specialbutikker, og der er rig mulighed for shopping af tøj, brugskunst og andre lækre specialiteter. Byen er beriget med gode restauranter og lækre dagligvarebutikker, så der er masser muligheder, hvis aftensmaden skal nydes i Ringkøbing eller i sommerhuset.

Når I besøger Ringkøbing, er den hyggelige fjordhavn, i den nordlige del af Ringkøbing Fjord, et must-see enten til fods, på cykel eller i bil. Udsigten over fjorden kan nydes langs de mange strandbredder med en is i hånden, eller mens I sætter tænderne i en lækker middag på en af havnens restauranter. 

Esmark Feriehusudlejning er altid nær dig og dit ferieområde

Er du på udkig efter et dejligt sommerhus på og nær Holmsland? Så finder du det her hos Esmark. Vi står for udlejning til mere end 4700 skønne sommerhuse og ferieboliger nær Vesterhavet og naturskønne områder. Du finder også et stort udvalg af sommerhuse beliggende på og omkring Holmsland. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af:

Hos Esmark er vi til stede lokalt, også nær dig og dit sommerhus på Holmsland. På vores servicekontor i Søndervig står vi altid til rådighed for alle vores feriegæster med hjælp og gode råd. Mangler du inspiration til, hvad du og din familie eller venner kan lave og opleve på jeres sommerhusferie på Holmsland, så står vi hellere end gerne klar til at dele ud af vores stærke lokale kendskab – det kalder vi fuldendt ferieservice.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...