Blåvandshuk Fodboldgolf

Er du fodboldentusiast? Så skal du prøve at kombinere dine fodboldevner med en golfbane ved Blåvandshuk Fodboldgolf. Du kan konkurrere hele familien på banens 18 huller, mens du også nyder det fantastiske skovareal i Ho – kun 6 km fra Blåvand.

Blåvandshuk Fodboldgolf ligger i nærheden af vores skønne sommerhuse ved Vesterhavet, så du har alle mulighed for at kombinere din ferie i sydvest Jylland med en hyggelig dag på fodboldgolfbanen ved Blåvandshuk. 

Sådan får du din fordel hos Blåvandshuk Fodboldgolf

Når du lejer et Esmark-feriehus, har du mulighed for at få 25% rabat på entréen til Blåvandshuk Fodboldgolf.

Det første, du møder ved Blåvandshuk Fodboldgolf, er en selvbetjeningsautomat, hvor du kan købe billetter samt anvende rabatten. Det eneste, du skal gøre, er at anvende nedenstående voucher eller rabatkoden ´DUF6AW8´.

Voucher til Blåvandshuk Fodboldgolf

Stregkoden scannes blot ind via telefonen ved bestillingen, og rabatkoden kan skrives ind på selvbetjeningsautomaten.

Kombination af fodbold, golf og minigolf

Start dagen ud med en familiekonkurrence i fodboldgolf. Fodboldgolf er et fantastisk alternativ, hvis du elsker fodbold og golf – det er den perfekte kombination.

Du får både prøvet dine fodboldevner af ved banens forhindringer, og du får kvalitetstid med familien – alle kan være med til at spille.

Blaavandshuk Fodboldgolf

Går hånd i hånd med naturen

I finder fodboldgolfbanen på en hel unik placering i Naturpark Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet. Banen er omringet af et fantastisk skovareal – her kan du høre fuglene kvidre og vinden, der suser i trætoppene, mens du spiller på banen.

Blaavandshuk Fodboldgolf

Nyd din medbragte mad

Når I har gennemført banens forhindringer, kan I nyde jeres medbragte mad og drikkevarer på den store tilhørende terrasse, som er indrettet med bord- og bænkesæt. Hvis I ønsker at grille og gøre lidt mere ud af frokosten, kan I bruge det tilhørende køkken og gasgrillen.

Hvis du ikke har fået frokosten med, kan I tage en smuttur ud til golfcenteret og nyde en lækker frokost på Cafe19.

Blåvandshuk Fodboldgolf

Hos Blåvandshuk Fodboldgolf kan du tage hele familien med ud i skoven og hygge sig, mens der bliver spillet en omgang fodboldgolf på banens 18 huller. Du kan konkurrere mod familien og finde ud af, hvem der er den bedste skytte.
Du kan medbringe mad og drikkevarer og nyde det på fodboldgolfbanens store terrasse – her har du også mulighed for at låne køkken og grill.
Der er gratis parkering.

Adresse
Blåvandshuk Fodboldgolf
Skallingevej 5, Ho
6857 Blåvand

Hjemmeside
blåvandshukfodboldgolf.dk

Blåvandshuk Fodboldgolf
chevron-down

Hvad er Blåvandshuk Fodboldgolf?

Blåvandshuk Fodboldgolf er en aktivitet for hele familien, hvor I har mulighed for at prøve jeres fodboldevner af i en speciel kombination med golf.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved Blåvandshuk Fodboldgolf?

Hos Blåvandshuk Fodboldgolf kan I prøve kræfter med en omgang fodboldgolf. I kommer til at gå de 18 huller som på en traditionel golfbane, men med en fodbold i stedet for kølle og golfbold.

chevron-down

Hvor ligger Blåvandshuk Fodboldgolf?

Blåvandshuk Fodboldgolf ligger i specielle og fantastiske omgivelser i skovarealet i Ho, som har beliggenhed i Naturpark Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet. Fodboldgolfbanen ligger omkring 6 km fra Blåvand – I finder banen på adressen Skallingevej 5, Ho, 6857 Blåvand.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Blåvandshuk Fodboldgolf?

De nærliggende sommerhusområder til Blåvandshuk Fodboldgolf er Ho (ca. 700 m), Blåvand (ca. 6,5 km), Vejers Strand (ca. 13 km), Jegum (ca. 16 km) og Grærup Strand (ca. 16 km).

Hos Esmark har vi mere end 634 sommerhuse i områderne nær Blåvandshuk Fodboldgolf, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med fodboldgolf, mens du besøger Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...