CityJump Trampolinpark

CityJump er en indendørs trampolinpark i Esbjerg, der ligger tæt på vores feriehuse på Fanø, Blåvand og Vejers Strand. Hos CityJump i Esbjerg er der lagt op til en dag med masser af sjov og bevægelse for både små og store gæster.

Sådan får du rabat på entréen hos CityJump

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 20% rabat på 3 timers sjov (normalpris 225 kr. per person, rabatpris for Esmarks gæster 179 kr.) med adgang til alle CityJumps aktiviteter. I får rabatten ved at fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen til CityJump.

Når I besøger CityJump, skal I bære specielle CityJump-strømper, som I køber ved indgangen for 20 kr. per person.

Trampolinspring er både sjovt og udviklende for motorik og muskulatur – for alle aldersgrupper. Og hos CityJump i Esbjerg venter der jer en masse sjove udfordringer!

Parkour og Dodge Ball

Parkour handler om at tilpasse sine bevægelser til de omgivelser, man befinder sig i, og derved overkomme parkourbanes forhindringer. Ideen med parkour er, at man bevæger sig flydende igennem omgivelserne, hvilket vil sige så hurtigt og effektivt som muligt at komme fra A til B uden andre hjælpemidler end sin egen krop.

Dodge Ball – også kendt som dødbold – er en både sjov og krævende leg, hvor det gælder om at overleve, til man er sidste mand på banen. Bliver du ramt, er du ude af legen. Med andre ord handler Dodge Ball om at have skarpe sanser og hurtige reflekser.

Parkour hos CityJump

Dunk-Basketball, airbag og en Pommes frites-grav

Drømmer du også om at dunke bolden i kurven som Lebron James? Så har du chancen nu, for hos CityJump er der indrettet et område med basketballnet og trampoliner, så du kan højde på dit spring til at dunke som de store stjerner.

Prøv også CityJumps 40 kvadratmeter store airbag, en stor luftpude, som sikrer dig en blød landing. Pommes frites-graven er et stort bassin fyldt med bløde aflange blokke – det perfekte sted at lande, når du tager springet enten fra en trampolin eller fra den nye ninja-kriger-parkour, der hænger over graven.

Dunking Basket hos CityJump

Loungeområde med gratis WiFi

I CityJumps loungeområde kan de familiemedlemmer, som ikke er til trampoliner, klatring eller parkour, slappe af i bekvemme omgivelser. Loungeområdet byder på gratis WiFi og som ledsager til gæster i trampolinparken er opholdet i loungen gratis.

Cafeteriet tilbyder diverse drikkevarer og slik, men det er også tilladt at medbringe mad og drikke hjemmefra.

CityJump Trampolinpark

CityJump er en indendørs trampolinpark for hele familien i Esbjerg.

For ledsagere, der ikke vil lege med, er der gratis adgang til loungeområde med gratis WiFi og mulighed for at medbringe mad.

I cafeteriet kan der desuden købes forskellige drikkevarer og slik.

Adresse
CityJump
Tømrervej 9
6700 Esbjerg

Hjemmeside
cityjump.dk

CityJump Trampolinpark
chevron-down

Hvad er CityJump?

CityJump er en indendørs trampolinpark i Danmarks 5. største by, Esbjerg, hvor I finder aktiviteter for børn og voksne med hang til bevægelse.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos CityJump?

CityJump er et eldorado for hoppe- og springglade gæster i alle aldre. Foruden et væld af sjove trampoliner, finder I også et klatreområde samt parkourbaner og trampoliner med basketballnet, så her er udfordringer til ethvert behov.

chevron-down

Hvor ligger CityJump?

Jungle Fun ligger i Esbjerg, bare en kort køretur fra feriehusområderne på Fanø, i Blåvand og Vejers Strand. Adressen er Tømrervej 9, 6700 Esbjerg.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på CityJump?

De nærmeste sommerhusområder er Fanø (ca. 6 km), Jegum Ferieland (ca. 25 km), Blåvand (ca. 30 km) og Vejers Strand (ca. 30 km).

Hos Esmark har vi over 500 sommerhuse i de fire områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg hos CityJump med en uge ved Vesterhavet i feriehus.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...