Besøg Escape History House – kan du løse husets gåder?

Hos Escape History House i Oksbøl har du rig mulighed for at samarbejde med familien, mens I løser de mange gåder, opgaver og puslespil, der gemmer sig i to forskellige escape rooms. Du kan prøve kræfter med ’Escape Tirpitz’ og ’Escape 1945’, som hver især fortæller en fascinerende historie om Anden Verdenskrigs mange præg på vestkysten.

Escape History House ligger i nærheden af vores skønne sommerhuse ved Vesterhavet, så har du rig mulighed for at kombinere din ferie med en udfordrende dag hos Escape History House.

Sådan får du rabat til Escape History House 

Som gæst i et Esmark-feriehuse får du 15% rabat hos Escape History House ved onlinebooking ved brug af rabatkoden ‘Esmark23’. Rabatkoden skal indtastet inden bestillingen gennemføres. 

 

Når du ankommer hos Escape History House, skal du fremvise din nøgle til dit Esmark-sommerhus.

Er du en ægte gådeløser?

Escape Rooms er for alle – uanset om du er en erfaren eller helt ny gådeløser. Det er en spændende og udfordrende oplevelse for hele familien, hvad enten I er et par eller familie. Uanset om du vælger rummet ’Escape Tirpitz’ eller ’Escape 1845’ bliver du taget med tilbage til historiske begivenheder. Måske du får ny viden med hjem i bagagen?

Hvis I er over seks personer og gerne vil have den fulde oplevelse, anbefaler vi, at I deler jer op i to hold og løser de to forskellige Escape Rooms. Du kan læse mere om Escape History Houses Escape Rooms her.

escape-history-house-vip

Er du god til at samarbejde med familien?

Er dig og din familie gode til at samarbejde, så skal I prøve kræfter med Escape Rooms. Samarbejde er nøgleordet, når der skal løses opgaver, puslespil og gåder. Kan I mon komme ud på 60 minutter? Gåderne kan være ret svære, så de kan være lidt af en udfordring – men også meget sjove.

60 minutter virker måske ikke som lang tid, men med jeres samarbejdsevne og kreativitet kan I løse gåderne. Tiden starter så snart døren lukkes bag jer – og der er kun én vej ud!

escape-history-house-vip

Gamemasteren sætter rammerne

Inden I skal løse gåderne, vil I historien bag opgaven blive introduceret. Gamemasteren sætter rammerne, og vil følge jeres gang i rummet via overvågningskamera. Der er også hjælp at hente, gamemasteren står klar med ledetråde og hints, hvis I skulle være stået i stå.

Escape History House

Escape History House danner rammerne om to forskellige Escape Rooms, der begge fortæller en del af en historisk begivenhed. For at komme igennem rummene, skal du og din familie finde jeres samarbejdsevne og kreativitet frem, for at kunne løse gåder, opgaver og puslespil.

Alle kan være med, uanset om I er et par eller familie. Det anbefales dog, at I er en gruppe fra 2 til 6, for at få den fulde oplevelse. Så hvis du og din familie er gode til at samarbejde, så er det Escape History House I skal besøge - det er både udfordrende og hammersjovt.

Adresse
Escape History House
Baunhøjvej 38
6840 Oksbøl

Hjemmeside
escapehistory.dk

Escape History House
chevron-down

Hvad er Escape History House?

Escape History House danner rammerne om to forskellige Escape Rooms: ’Escape Tirpitz’ og ‘Escape 1945’, der hver især tager dig med tilbage til historiske begivenheder. Samarbejde og kreativitet er nøgleordene, når gåderne skal løses, så hvis dig og din familie har disse styrker, så er det med at prøve kræfter med Escape Rooms.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Escape History House?

Hos Escape History House kan du komme ind I de to rum ’Escape Tirpitz’ eller ’Escape 1945’. Her skal du for at komme ud løse gåder, opgaver og puslespil. Spillet starter så snart døren bliver lukket bag jer, og nedtællingen starter fra 60 minutter.

chevron-down

Hvor ligger Escape History House?

 Escape History House ligger i Oksbøl – omringet af hyggelige sommerhusområder. I finder Escape History House på adressen Baunhøjvej 38, 6840 Oksbøl.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Escape History House?

De sommerhusområder, der ligger tættest på Escape History House er Jegum Ferieland (ca. 2,9 km), Ho (ca. 13 km), Grærup Strand (ca. 14 km), Vejers Strand (ca. 15 km) og Blåvand (ca. 19 km).

Esmark udlejer flere end 667 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med de udfordrende gåder, opgaver og puslespil, når du holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...