Esmark og Omhu i samarbejde om renere strande på vestkysten

Esmark har indgået en samarbejdsaftale med virksomheden Omhu, som blandt andet skal bidrage til renere strande på vestkysten.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

“Rigtig mange af vores gæster besøger og vender tilbage til Vestkysten på grund af den fantastiske natur og det miljø, vi har. Flere turister i vores lokalområder vil over tid sætte vores natur mere og mere under pres, hvis ikke vi i fællesskab gør noget aktivt for at reducere vores aftryk i naturen,” siger Thomas Christiansen, salgs- og marketingdirektør hos Esmark til Dagbladet.

Hos Omhu glæder man sig over aftalen.

“Esmark er den største sommerhusudlejer fra Thorsminde til Blåvand. Derfor er det utroligt positivt, at man er bevidste om den belastning, som stigende turisme er for vores lokale natur. Samarbejdet giver os mulighed for endnu flere lokale initiativer med fokus på lokal bæredygtighed. Det handler både om plastik i havene, men også om, hvordan vi bruger vores flotte natur på en mere bæredygtig måde,” siger Katrine Kock Frandsen, der sammen med Daniel Mirecki driver Omhu til Dagbladet.

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...