Esmark udvider sponsorat af BK Klitten

Samtidig med BK Klittens historiske oprykning til Serie 1 udvider Esmark sit sponsorat af klubben.

BK Klitten sikrede sig i weekenden oprykning til Serie 1 for første gang i næsten 30 år, og en god nyhed kommer som bekendt sjældent alene.

BK Klitten kan således fortælle, at Esmark samtidig med oprykningen har valgt at udvide sit sponsorat af klubben, så Esmark foruden at være guldsponsor fremover også bliver navnesponsor for den nyopførte tribune på opvisningsbanen.

”Som områdets største feriehusudlejer bakker vi selvfølgelig op om BK Klitten. Vi er stolte af at være guldsponsor og nu også tribunesponsor, og stoltheden er bestemt ikke blevet mindre af, at klubben sikrede sig oprykning til Serie 1 i weekenden,” siger Thomas Christiansen, salgs- og marketingdirektør hos Esmark.

Oprykningen kom i hus efter en mandfolkepræstation i weekenden, hvor BK Klitten på mål af Emil Bay Jensen og Malte Backs fik 2-2 i den afgørende udekamp mod rivalerne fra Måbjerg.

”Det ér en stor præstation for en klub i en by af Hvide Sandes størrelse – og med en beliggenhed langt fra de store uddannelsesbyer – at rykke op i Serie 1. Det tager vi virkelig hatten af for, og vi glæder os til at følge klubben i næste sæson,” siger Thomas Christiansen.

Hos BK Klitten glæder man sig over den nye sponsoraftale.

”Det betyder utrolig meget for os, at vi nyder så stor opbakning fra de lokale virksomheder, som vi gør. Vi er derfor rigtig glade for, at Esmark nu har valgt også at være tribunesponsor,” siger Jacob Vandborg, formand for BK Klittens sponsorudvalg.

 

For yderligere information

Thomas Christiansen, salgs- og marketingchef hos Esmark: 23 39 76 11

Jacob Vandborg, formand for BK Klittens sponsorudvalg: 21 44 91 81

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...