Esmarks ansatte får bonus på 10.000 kr. for andet år i træk

Som tak for en ekstraordinær indsats i 2021 får Esmarks ansatte en bonus på 10.000 kr.

Igen har 2021 været et usædvanligt år hos Esmark Feriehusudlejning. Siden landets grænser blev genåbnet, har der været mange nye arbejdsgange og fokuspunkter, som har krævet en ekstra indsats fra medarbejdernes side oveni en meget travl sæson, som først er stilnet af for få uger siden.

”Nu nærmer vi os afslutningen på 2021 og vi må igen konstatere, at året har krævet, at vi endnu engang virkelig har måtte stå sammen og kæmpe hårdt. Det har endnu engang været en kæmpe fornøjelse at opleve, hvordan alle har arbejdet for og med hinanden, og det er den primære årsag til, at vi trods alt er kommet godt igennem året og står stærkt til 2022”, udtaler direktør John Brügmann.

Som tak herfor har Esmark endnu engang besluttet at udbetale en bonus på 10.000 kr. til hver medarbejder som tak for en flot indsats.

Esmark er allerede i fuld gang med forberedelserne til næste års sæson, som allerede er godt booket.

”Vi ved, at vi går en travl og spændende sæson i møde, og vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til Vestkysten. Vi kan allerede nu se, at vi får brug for mange dygtige ’esmakkere’, som ønsker at tage del i at gøre ferien til en god oplevelse for vores gæster. Vi er kendt for vores høje serviceniveau, så derfor har vi brug for endnu flere dedikerede medarbejdere på tværs af afdelinger og funktioner. For det er menneskene, der gør en forskel for vores gæster og husejere”, udtaler salgs- og marketingdirektør Thomas Christiansen.

Esmark er den fjerde største feriehusudlejer i Danmark med 3500 huse langs Vestkysten. Esmark Feriehusudlejning A/S er et dansk udlejningsbureau, som ejes af Anders Thygesen, Janni Thygesen og Thomas Sørensen. Virksomheden blev grundlagt i 1965 og har lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne Strand, Vejers Strand, Blåvand og fra den 3. januar 2022 på Fanø.

Udover det nye lokalkontor på Fanø opfører Esmark i 2022 et lokalkontor i Hvide Sande.

Kategorier Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...