Lej din feriecykel hos Fanø Bikes – med 10% rabat

Vil du gerne kunne lade bilen stå ved sommerhuset og snuppe cyklen rundt på øen? Lej din feriecykel og dit udstyr hos Fanø Bikes – du kan også leje til resten af familien. Vi, Esmark, har en masse hyggelige sommerhuse til udlejning på Fanø. Tilbring jeres ferie på Fanø, cykel øen rundt og se alle de idylliske naturskønne områder. 

Fanø Bikes tilbyder udlejningscykler, som I kan bruge i den periode, I opholder jer på Fanø. Du booker din cykel på ugebasis, og du kan selv vælge, hvilken cykel du har behov for. Læs mere på Fanø Bikes hjemmeside.

 

Sådan får du din fordel ved Fanø Bikes

Når du lejer et Esmark-feriehus, har du mulighed for at få 10% rabat på dine bestilte cykler hos Fanø Bikes. Rabatten kan kun fås, hvis du booker på forhånd via deres hjemmeside

 

Når du bestiller hos Fanø Bikes, skal du ved bestillingen anvende rabatkoden ´ESMARK2023´ for at tilgå din rabat.

Spar tid på din ferie

Hvem vil ikke elske at have ekstra tid til at slappe af og endnu mindre besvær, når man er på ferie? Fanø Bikes gør det hele nemmere for dig. De leverer nemlig dine lejede cykler ud til dit sommerhus og henter dem igen, når lejeperioden er overstået – dét er noget, man kan lide!
Du skal ikke engang tænke over noget, hvis uheldet er ude med et punkteret dæk. Fanø Bikes kommer ud til dig for enten at lappe eller skifte cykel – og det er alt sammen med i din booking.

Fano Bikes

Kom helt ned i gear

Fanø byder på fascinerende natur, som ikke kræver bilkørsel at se. Cyklen i dette tilfælde er det perfekte transportmiddel til at komme rundt på øen, og samtidig kommer du helt ned i gear og nyder den fantastiske natur og får en masse frisk luft – er det ikke bare skønt?

Fano Bikes

Sådan booker du dine cykler

Det er vigtigt, at du booker de cykler, du har behov for, inden du besøger øen. Du bestiller via Fanø Bikes hjemmeside, hvor du kan vælge at leje cykler i en, to eller tre uger – det er kun på ugebasis.
Du har mulighed for at leje en klassisk cykel, en el-cykel og en el-ladcykel. Priserne er forskellige alt efter, hvilken cykel du vælger!

Fano Bikes

Fanø Bikes

Fanø Bikes tilbyder dig og hele din familie cykler på ferien – snup cyklen og lad bilen stå. Der er en helt speciel ro ved at cykle i den skønne natur på øen. Det eneste, du skal huske, er at booke de nødvendige cykler forud for din ferie på øen. Husk, at bookingen udelukkende er på ugebasis.

Adresse
Fanø Bikes
6720 Fanø

Hjemmeside
fanobikes.dk

Fanø Bikes
chevron-down

Hvad er Fanø Bikes?

Fanø Bikes er et cykeludlejningsbureau, hvor du kan leje cykler og udstyr til din ferie på skønne Fanø.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved Fanø Bikes?

Hos Fanø Bikes kan du leje en cykel, så du kan komme ud og opleve Fanøs skønne natur, cykle ned til stranden, opleve roen på cykelstierne og komme helt ned i gear med din familie.

chevron-down

Hvor ligger Fanø Bikes?

Fanø Bikes ligger på Fanø. Du kan desværre ikke finde dem i en fysisk butik, men de kan kontaktes telefonisk eller via mail. Find oplysninger på Fanø Bikes’ hjemmeside.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Fanø Bikes?

Fanø Bikes tilbyder de gæster, som vælger at holde ferie i sommerhusområdet på øen, cykeludlejning på ugebasis. Kunne du tænke dig at komme ud og opleve naturen og roen på cykler, så er det bare med at bestille cyklerne hos Fanø Bikes.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...