Wellness hos Fjordgaarden Kurbad

Nyd roen og afslapningen i det nye kurbad hos Fjordgaarden – som gæst hos Esmark får du 15% rabat på dagsbilletter.

I Juni 2020 åbnede det nye kurbad hos Fjordgaarden i Ringkøbing og som feriehusgæst hos Esmark kan du endda få rabat på wellness for krop og sjæl.

Holder i ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, så har I rig mulighed for at besøge kurbadet hos Fjordgaarden i Ringkøbing. Kurbadet ligger nemlig ikke mange kilometer fra vores mange skønne sommerhuse ved Vesterhavet. 

Sådan får du rabat til Fjordgaardens kurbad 

Som gæst i et Esmark-feriehus får du 15% rabat på entréen til kurbadet hos Fjordgaarden. Rabatten får du, når du bestiller din wellness-dag online på Fjordgaardens hjemmeside og bruger rabatkoden fjomqr-esmarkf-15

 

Du skal være opmærksom på, at rabatkoden kun gælder wellness-dage fra søndag til fredag.

Det store wellnessområde byder ikke bare på lækre varme bassiner, saunaer og dampbad, for på tagterrasse, hvor du finder et af de store bassiner, forkæles du også med frisk luft og en skøn udsigt over den omgivende natur mod syd og vest.

Fjordgaarden

4 forskellige saunaer & dampbad

Hvis hverken havet eller vejret inviterer til badning, kan du – efter en frisk strandgåtur ved Vesterhavet – med fordel unde dig selv en afslappet feriedag i kurbadets varme vand.

Himalayasaltsauna

Foruden de 2 indendørs bassiner og panoramabassinet på tagterrassen står også dampbad og hele 4 forskellige saunaer til din rådighed; en Saltsauna med Himalayasalt, en finsk sauna, en aromasauna samt en infrarødsauna.

Hverdags-, weekend-, morgen- eller aftenRO?

Som gæst hos Esmark får du 15% rabat på entréen, lige meget om du foretrækker at koble fra i løbet af dagen, om morgenen eller om aftenen. Du skal blot vælge imellem følgende 3 wellness-tilbud:

Hverdags- og weekendRO

En hel dag i kurbadet med blød badekåbe, forfriskninger og den vilde vestjyske natur lige uden for.

MorgenRO

Nyd en lækker morgenmadsbuffet og et glas bobler fra kl.  8.00 inden du fra kl. 10.00 til kl. 14.00 dykker ned i kurbadets lækre wellness-univers.

AftenRO

Er du mere til at nyde stjernehimlen i bassinet på tagterrassen, kan du også tage din dosis RO om aftenen og starte med at nyde en lækker 2-retters menu i restauranten. Kurbadet har åbent til kl. 22.00.

Fjordgaarden

Fjordgaarden Kurbad

Nyd roen hos Fjordgaarden Kurbad. 4 saunaer, 1 dampbad og 3 pools venter på at forkæle dine sanser og på tagterrassen kan du desuden nyde den smukke panoramaudsigt.

Som gæst hos Esmark får du 15% rabat på entrébilletten. Book din wellness-dag på Fjordgaardens hjemmeside og brug rabatkoden "fjomqr-esmarkf-15".

Adresse
Vester Kær 28
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
hotelfjordgaarden.dk

Fjordgaarden Kurbad
chevron-down

Hvad koster hverdags-, weekend-, morgen- og aftenRO?

Som gæst hos Esmark får du 15% rabat på din wellness-oplevelse hos Fjordgaarden. Vi anbefaler dig desuden at planlægge din wellness-dag på en hverdag (mandag til torsdag), da priserne på disse dage er lavere. Tænk ved at bestille din billet på forhånd online på Fjordgaardens hjemmeside, så du ikke ender med at køre til Ringkøbing forgæves. De aktuelle priser finder du hos Fjordgaarden Kurbad.

chevron-down

Skal jeg bestille billet inden jeg møder op?

Ja, for der må kun være et bestemt antal gæster i kurbadet ad gangen, så man som kurbadsgæst er garanteret ro og afslapning. Vi anbefaler dig derfor at planlægge din wellness-dag i forvejen og bestiller din billet online på Fjordgaardens hjemmeside, så du ikke kommer til at køre til Ringkøbing forgæves.

chevron-down

Hvordan bestiller jeg min billet til Fjordgaarden Kurbad?

Det er vigtigt at du bestiller din billet på forhånd online på Fjordgaardens hjemmeside. 

chevron-down

Hvordan får jeg 15% rabat på mit besøg i Fjordgaarden Kurbad?

Du får rabatten, hvis du bruger rabatkoden fjomqr-esmarkf-15, når du booker på Fjordgaardens hjemmeside. Nemt og ukompliceret – ligesom ferie skal være :o)

chevron-down

Hvor finder jeg Fjordgaarden Kurbad?

Du finder Fjordgaardgen Kurbad lige ved Ringkøbings bygrænse, når du kommer kørende fra Søndervig.

Adressen er:

Vester Kær 28

6950 Ringkøbing

chevron-down

Er børn også velkomne i kurbadet?

For at besøge Fjordgaarden Kurbad skal man være fyldt 16 år og være ifølge af en voksen.

Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...