Badesjov og træning i Form & Fritid

Har du lyst til at hoppe i vandet i en svømmehal eller få lidt motion i et træningscenter, mens du nyder din ferie i et sommerhus ved Vesterhavet? Så er der masser af sjov, leg og træning i vente for dig hos Form & Fritid i Nørre Nebel.

Form & Fritid i Nørre Nebel er det perfekte sted at tilføje lidt ekstra glæde til din ferie ved Vesterhavet. Der er noget for hele familien – børnene vil elske at plaske rundt i børnebassinet, mens de voksne kan slappe af i saunaen og boblezonen.

Sådan får du din rabat til Form & Fritid i Nørre Nebel

Når du bor i et Esmark-sommerhus, får du 20% rabat på entréen til svømmehallen og 20% rabat på dagskort til fitnesscentret hos Form & Fritid i Nørre Nebel.

Du kan gøre brug af rabatten, hvis du ved indgangen til hhv. svømmehallen og fitnesscenteret fremviser dit Esmark-sommerhusnøgle.

Plask, hop og svøm i svømmehallen

Når du træder ind i svømmehallen, vil du blive mødt af det klare og varme vand, som venter på dig, uanset om du er en ung svømmer eller voksen – og i svømmehallen er der rigelig plads til alle.

Du finder ikke kun ét, men tre svømmebassiner. Et 25 meter bassin med masser af plads til både svømning og leg. Det er det perfekte sted for hele familien, uanset om du vil træne dine svømmeteknikker eller bare plaske rundt. Et varmtvandsbassin på hele 80 m2, der byder på skønne vandkanoner, boblezone og massagedyser. Her kan du slappe af og nyde varmen med du bliver forkælet af de skønne vandfunktioner.

Og selvfølgelig er der også et soppebassin til de mindste vandhunde. Her kan de trygt plaske rundt og have det sjovt i vandet. Og som om det ikke var nok, så finder du også en sauna i svømmehallen, som står klar til at forkæle din krop med varme og afslapning.

Træn i Fitness Form & Fritid

Leder du efter et sted, hvor du kan træne under din sommerhusferie i nærheden af Nørre Nebel? Så er Form & Fritids fitnesscenter et virkelig godt valg! Her er der plads til alle, uanset hvor du er i din træningsrejse. Du finder et bredt udvalg af styrke- og kredsløbsmaskiner, inklusiv motionscykler, løbebånd, romaskiner og meget mere.

Om du ønsker at forbedre din kondition, bygge muskler eller bare have en skøn træningsoplevelse, så har Fitness Form & Fritid alt det, du behøver. Så hvis du vil bevare formen og samtidig nyde din ferie i nærheden af Nørre Nebel, er fitnesscenteret det perfekte sted at træne.

Form & Fritid

Form & Fritid er det helt rigtige sted for en aktiv dag, når du holder ferie i nærheden af Nørre Nebel, Her er masser af muligheder for at træne og nyde en dag ved vandet. I fitnesscentret hos Form & Fritid finder du et bredt udvalg af træningsmaskiner, der gør din træning mere effektiv.

Svømmehallen byder på hele 3 svømmebassiner, som er perfekte til hele familien. Her kan I svømme baner, lege med sjove legeredskaber, slappe af i boblezonen og få varmen i saunaen.

Så uanset om du er til træning eller leg i vandet, har Form og Fritid i Nørre Nebel noget for alle.

Adresse
Form & Fritid
Klintingvej 21
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
formogfritid.dk

Form & Fritid
chevron-down

Hvad er Form & Fritid?

Form & Fritid i Nørre Nebel er et idrætscenter, som har samlet en bred vifte af træningsfaciliteter under et tag. Du kan både finde en svømmehal med 3 svømmebassiner og et træningscenter spækket med træningsmaskiner.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Form & Fritid?

I den store svømmehal finder du hele tre skønne svømmebassiner, som er perfekte til hele familien, der elsker vandleg. Der venter dig et 25 meter bassin med masser af plads til både svømning og leg, en 80 m2 varmtvandsbassin med vandkanoner, boblezone og massagedyser, og selvfølgelig et soppebassin til de familiens mindste vandhunde.

Og hvis du skulle have lyst til at træne lidt, så finder du også et træningscenter fyldt med moderne træningsmaskiner, der giver dig den mest effektive træningsoplevelse.

chevron-down

Hvor ligger Form & Fritid?

Blot et stenkast fra det livlige centrum i Nørre Nebel ligger Form & Fritid. Du kan finde idrætscenteret på Klintingvej 21, DK-6830 Nørre Nebel.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Form & Fritid?

De sommerhusområder, der ligger i nærheden af Form & Fritid, er Houstrup (ca. 4 km), Bork Havn (ca. 10 km), Henne Strand (ca. 13 km), Bjerregård (ca. 15 km) og Jegum Ferieland (ca. 16 km).

Esmark udlejer flere end 1350 sommerhuse i de nævnte områder, så der er rig mulighed for at besøge Form & Fritids svømme- og træningsfaciliteter, når du holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...