Gådejagt i Hvide Sande

Tag hele familien med på en udfordrende gådejagt i Hvide Sande, hvor I bliver taget med tilbage til en vigtig periode i verdenshistorien – nemlig Anden Verdenskrig. Vi, Esmark, har en masse skønne sommerhuse til udlejning i Hvide Sande og omkringliggende sommerhusområder, der ønsker at berige jeres feriedage med hyggelige stunder og herlige familieminder. 

Gådejagten tager ca. halvanden time, hvor der undervejs er gode muligheder for at holde pauser og nyde Hvide Sandes dejlige natur. Ruten er også velegnet til gangbesværede og kørestolsbrugere.

Sådan får du rabat på Gådejagt i Hvide Sande

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 40% rabat på gådejagten. Det koster 150 kr. for hele familien, hvor normalprisen er 250 kr. For at få rabatten, skal billetterne købes online.

For at tilgå rabatten skal du indtaste koden ‘ESGA4022‘ i rabatkode-feltet. 

Når billetten er købt, skal I forbi Fiskeriets Hus i hjertet af Hvide Sande og vise jeres online-billet frem ved indgangen. Her får I udleveret et kort og en avis – så er I klar til at gå ud og knække krigens koder.

Knæk Krigens Koder

På gådejagten inviteres I med tilbage til 1940ernes Hvide Sande, hvor I går på opdagelse og udforsker de mange begivenheder – store og små – som fandt sted i Hvide Sande under krigen.

Brug jeres evner til at knække krigens koder, løse gåder, og få et indblik i, hvordan Anden Verdenskrig havde en indvirkning på dagligdagen i havnebyen Hvide Sande.

gaadejagt i Hvide Sande

Fiskeriet tilbage i 1940erne

Bunkers blev opført, og fiskerne skulle finde nye fiskesteder. Dette var den nye hverdag, hvis fiskerne skulle fange deres levebrød. Bunkers blev opført i byen, som en del af Atlantvolden – byens indbyggere var ikke tilfredse.

gådejagt i Hvide Sande

Nye kommunikationsmuligheder

I kan få et indblik i hvordan kommunikationen foregik i Hvide Sande under Anden Verdenskrig. Man fandt nemlig nye måder at kommunikere på, da alle medier var underlagt censur. Og selvom der var fare forbundet med det, så var det nødvendigt at have forskellige signaler og koder til at kunne sende hemmelige meddelelser.

Gådejagt

Gådejagtens hjælpemidler

I får ved hjælp af et kort fra 1940erne og en avis med historiske fakta de nødvendige informationer, som I får brug for på gåturen rundt i Hvide Sande.

Gådejagt i Hvide Sande

Skal I være med til at knække krigens koder i Hvide Sande? Så tag på Gådejagt i Hvide Sande. Gådejagten omhandler begivenheder fra Anden Verdenskrig, hvor I kan få et indblik i, hvordan det var at bo i en lille havneby som Hvide Sande under besættelsestiden.

Billetterne købes online og kan derefter indløses til gådekort og -avis hos Fiskeriets Hus i hjertet af Hvide Sande. Her er der gratis parkering.

Tjek Fiskeriets Hus’ åbningstider her.

Adresse
Fiskeriets Hus
Nørregade 2B
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
gådejagt.dk

Gådejagt i Hvide Sande
chevron-down

Hvad er Gådejagt i Hvide Sande?

Gådejagten i Hvide Sande er en skøn gåtur rundt i Hvide Sande, hvor du og familien hjælpes ad med at knække krigens koder. Gådejagten handler om Anden Verdenskrig og hvordan Hvide Sande fik hverdagen til at fungere under besættelsen.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve på Gådejagten?

Når du tager på gådejagt i Hvide Sande, oplever du byens vigtige historier fra besættelsestiden. Du kommer rundt i Hvide Sande samtidig med du går på opdagelse i de gamle begivenheder.

chevron-down

Hvor ligger Gådejagten?

Gådejagtens rute fører jer rundt i det centrale Hvide Sande. Hvis du og resten af familien gerne vil på gådejagt, købes billetten online og derefter indløses den hos Fiskeriet Hus, byens museum og akvarium, der ligger lige ved afvandingsslusen.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Gådejagten?

Gådejagten og Fiskeriets Hus ligger nær sommerhusområderne i Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Årgab, HaurvigSkodbjerge og Bjerregård.

Hos Esmark er der ca. 2000 sommerhuse i området nær Fiskeriets Hus, så der er rig mulighed for at kombinere en uge i et feriehus på Vestkysten og en gådejagt i Hvide Sande.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...