Rengøring

Rengøring er en af vores spidskompetencer

Det er vigtigt, at både vores husejere og gæster kommer til et pænt og rent hus hver gang. Det er vores ansvar og et ansvar, som vi tager meget alvorligt.

Derfor har vi hos Esmark:

 • Grundig oplæring af nye medarbejdere
 • Instruktører, der løbende følger op på rengøringen sammen med rengøringsmedarbejderne
 • Egne rengøringsfolk ansat
 • Ingen akkordaflønning – vores medarbejdere bruger den tid, der skal til, for at dit feriehus er i orden

Det er disse tiltag, der gør, at vores rengøring ifølge anmeldelserne på udlejningsportalen Fejo.dk ligger helt i top blandt alle udlejningsbureauer i Danmark.


Vidste du at…

vi gratis kontrollerer dit feriehus før og efter hver udlejning?

vi gratis vasker vinduerne udvendigt inden hver udlejning?

du har mulighed for tilvalg af obligatorisk rengøring?

du som ejer kan bestille en rengøring ved afrejse på lige fod med vores gæster?

du selv har mulighed for at varetage rengøring/kontrol mod betaling?

du til enhver tid gratis kan låne vores vaskeri til at vaske dine puder og dyner?

du kan bestille Esmark til at klare hovedrengøringen af dit feriehus evt. op til sæsonopstart og/eller efter en sæson med mange gæster i huset?

 

Aino Bjerre
Rengøringsinstruktør
Tlf.: 44 14 00 41
E-mail: [email protected]


Den bedste rengøring

Hos Esmark ved vi, hvor meget det betyder, at der er rent og pænt, når man med spænding åbner døren til sit feriehus. Den gode ferieoplevelse starter nemlig lige i dét øjeblik. Derfor gør vores rengøringsteams alt, hvad de kan, for at give vores gæster den bedste start på ferien.

På modsatte side ser du en tjekliste over de ting, som vores grundige slutrengøring altid indeholder, for at feriehuset står helt klar til den næste gæst.

Generelt

 • Alle vinduer vaskes indvendigt og udvendigt
 • Alle gulve støvsuges og vaskes
  – helt ind under senge og møbler

Udenfor

 • Havemøbler sættes på plads og hynder lægges indenfor
 • Grillen rengøres og stilles på plads

Stue, værelser, gang
og evt. hems og anneks

 • Brændeovn tømmes for aske
 • Overflader tørres af for støv
 • Løse tæpper rystes og der støvsuges under dem
 • Møbler støvsuges
 • Evt. hundehår fjernes
 • Sengetøj tjekkes og lægges pænt på sengene
 • Lamper aftørres
 • Spejle pudses

Badeværelse

 • Brusekabine rengøres/aftørres
 • Spabadet rengøres
 • Skabe, fliser, spejle, vask og toilet rengøres
 • Toiletspand tømmes
 • Saunaen rengøres og evt. glasdør pudses
 • Armaturer rengøres og aftørres

Køkken

 • Køleskab tømmes og rengøres
 • Lamper tørres af
 • Skabslåger aftørres og rengøres
 • Ovn og mikroovn rengøres
 • Bestikskuffe tørres af
 • Opvaskemaskine tømmes og tørres af
 • Komfur rengøres
 • Kaffemaskine rengøres
 • Alle overflader rengøres
 • Affaldspose tømmes
  – og skab og låge rengøres
 • Emhætte og filtre rengøres og aftørres

Esmarks rengørings-
og desinficeringskoncept

Konceptet er udviklet i tæt samarbejde med førende danske rengøringsfirmaer og lever op til Statens Serum Instituts og Sundhedsstyrelsens anbefalinger for rengøring og desinfektion. Blandt andet sørger vores rengøringspersonale altid for at:

 • Desinficere kontaktfladerne i feriehuset før gæstens ankomst
 • Bruge et nyt sæt klude og viskestykker til hvert enkelt feriehus
 • Bruge handsker, når de gør rent i dit feriehus
 • Plombere feriehuset efter endt desinficering

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...