En af vores spidskompetencer

At skabe sikkerhed, tryghed og velbefindende i ferien er vores højeste prioritet. Derfor kan man trygt holde sommerhusferie hos Esmark.

Rengøringen af vores sommerhuse har altid været et nøgleord hos Esmark, for vi ved, hvor vigtigt det er, at vores gæster ankommer til et pænt, rent og indbydende feriehus, så de kan sænke skuldrene og føle sig hjemme og godt tilpas fra første minut.

Esmark rengøring

Det er vigtigt, at både vores husejere og gæster kommer til et pænt og rent hus hver gang.
Det er vores ansvar og et ansvar, som vi tager meget alvorligt. Derfor har vi hos Esmark:

Egne rengøringsfolk

Vi har egne rengøringsfolk ansat.

Grundig oplæring

Grundig oplæring af nye medarbejdere

Ansvarlig instruktører

Instruktører, der løbende følger op på rengøringen sammen med rengøringsmedarbejderne

Ingen akkordaflønning

Vores medarbejdere bruger den tid, der skal til, for at dit feriehus er i orden

Det er disse tiltag, der gør, at vores rengøring ifølge anmeldelserne på udlejningsportalen Fejo.dk ligger helt i top blandt alle udlejningsbureauer i Danmark.

Rengørings- og desinficeringskoncept

Med Esmarks rengørings- og desinficeringskoncept, der er udviklet i tæt samarbejde med førende danske rengøringsfirmaer, er det helt trygt at tilbringe den vigtigste tid – ferien – i et Esmark-sommerhus i den smukke vestjyske natur.

Esmarks rengørings- og desinfektionsprocedure lever desuden op til Statens Serum Instituts og Sundhedsstyrelsens anbefalinger for rengøring og desinfektion.

Proceduren indebærer blandt andet, at vores rengøringspersonale altid sørger for at:

 • Desinficere kontaktfladerne i feriehuset før ankomst
 • Bruge et nyt sæt klude og viskestykker til hvert enkelt feriehus
 • Bruge handsker under sit besøg i feriehuset
 • Plombere feriehuset efter endt desinficering

Hvis gæsterne i dit sommerhus selv gør huset rent ved afrejse, så sørger vores rengøringspersonale altid for et grundigt tjek og desinficering.


Den bedste ferie starter med et rent feriehus

“Jeg er rengøringskoordinator hos Esmark og i min afdeling i Søndervig koordinerer vi mere end 200 rengørings- og kontrolteams. I fællesskab gør vi alt, hvad vi kan, for at levere en god rengøring.”

Rene, rengøringskoordinator i Søndervig

René van Woerkom
Rengøringskoordinator i Søndervig
Tlf.: 69 15 95 42
E-mail: renew@esmark.dk


Vidste du at…

 • vi gratis kontrollerer dit feriehus før og efter hver udlejning?
 • vi gratis vasker vinduerne udvendigt efter hver udlejning?
 • du har mulighed for tilvalg af obligatorisk rengøring?
 • du som ejer kan bestille en rengøring ved afrejse på lige fod med vores gæster?
 • du selv har mulighed for at varetage rengøring/kontrol mod betaling?
 • du til enhver tid gratis kan låne vores vaskeri til at vaske dine dyner?
 • du kan bestille Esmark til at klare hovedrengøringen af dit feriehus evt. op til sæsonopstart og/eller efter en sæson med mange gæster i huset?

Undervisning og sparring

“Jeg er rengøringsinstruktør hos Esmark og det vil sige, at jeg er med til at oplære vores nye kolleger i rengøringsafdelingen.

Både undervejs i oplæringen og løbende under ansættelsen fungerer jeg som underviser og sparringspartner for vores rengøringshold, så vi sikrer den høje Esmark-standard, som er nødvendig for at give både gæster og husejere en god ferie.”

Ina Jepsen, Rengøringsinstruktør


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Intern ejerrådgiver

69 15 95 52
karenl@esmark.dk

Efter mange års arbejde i det offentlige og senest 8 år i bankverdenen startede jeg hos Esmark i 2020 som intern ejerrådgiver – et rigtig spændende job, hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996. Her bor jeg sammen med min mand og vores 3 børn. Min fritid bruger jeg på familie og venner, og nyder især en gå- eller løbetur i vores helt unikke natur.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Intern ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg startede som intern ejerrådgiver hos Esmark i november 2020. Tidligere har jeg gjort min karriere i JYSK, hvor jeg blev udlært og har arbejdet i 25 år, de sidste 20 år som butikschef i Varde-butikken, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift af butikken og for medarbejderstaben. Privat bor jeg på en ejendom nær Billum sammen med min samlever og vores søn Anton. Min fritid bliver brugt på familie, venner og de huslige pligter. Når ferien kalder, elsker jeg at komme lidt væk fra hverdagen sammen med familien og nyder at tage i sommerhus eller flyve syd på til varmere himmelstrøg.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...