Oplev nutidens kunst hos JANUS

Vi, Esmark, har i mere end 55 år stået for mange familieferie i et sommerhus ved Vesterhavet. Det er derfor oplagt at tage familien i hånden og besøge JANUS – Vestjyllands kunstmuseum, imens du nyder dejlige dage i naturskønne omgivelser ved havets brusende bølger. Du har mulighed for opleve et museum, der er spækket med finurlige og fantasifulde overraskelser. Museet har skiftende kunstudstillinger, som består af moderne kunst og kunst fra husets fine samling.

Sådan får du rabat hos JANUS

Når du er gæst i et Esmark-feriehus, får du 20% rabat på dagsentrébilletten til JANUS.

Ved ankomst til museet skal du fremvise din Esmark-feriehusnøgle for at tilgå rabatten.

PSST. Børn under 18 år kan komme gratis i JANUS i følge med en voksen.

Vestjyllandsudstilling – museets efterårsudstilling  

Tag en smut forbi museet i efteråret og oplev Vestjyllandsudstillingen, som udelukkende kan opleves i denne periode. Udstillingen er en regionalt funderet udstilling med tråde til hele landet. Du vi kunne tage et kig på kunst fra en lang række markante kunstnere, som er faste medlemmer af udstillingen. 

Det er også muligt at opleve en række fremtrædende gæsteudstillinger, som kommer fra nær og fjern.

JANUS Museum

Besøg museet i sommermånederne

Er du vild med billedkunst? Så er det oplagt at besøge museet, mens Kunstnernes Sommerudstilling fylder Janusbygningens store udstillingsareal. Udstillingen har været en fast udstilling i sommermånederne siden 1973 – og den kan stadig opleves. Kunstudstillingen er et tilløbsstykke, som hvert år formår at tiltrække flere kunstnere fra hele Skandinavien, Tyskland og England – man kan vist roligt sige, at museet betragtes som et kulturelt fyrtårn i Vestjylland og Varde Kommune.

JANUS Museum

JANUS er et museum, som har samlet nogle af nutidens kunst i form af moderne billedkunst, skulptur og kunsthåndværk. Museet byder på finurlige og fantasifulde oplevelser for hele familien. Museet har skiftende udstillinger, men hvert år er det muligt at opleve Kunstnernes Sommerudstilling i sommerperioden og Vestjyllandsudstillingen i efterårsmånederne, som begge er fyldt med spændende kunst af en lang række kunstnere.

Hele familien er velkommen på museet, også kørestolsbrugere kan komme med rundt på hele museet. Parkeringspladser finder I lige ved museets indgang.

Adresse
JANUS
Lærkevej 25
6862 Tistrup

Hjemmeside
janus-museum.dk

JANUS Museum
chevron-down

Hvad er JANUS?

JANUS er et museum, som har samlet nogle af nutidens kunst, som både består af billedkunst, skulptur og kunsthåndværk. 

chevron-down

Hvad kan jeg opleve på JANUS?

JANUS byder familien på finurlige og fantasifulde oplevelser. Museet har skiftende udstillinger, men hvert år kan I opleve Kunstnernes Sommerudstilling og Vestjyllandsudstillingen, som fremviser en lang række værker fra kunstnere. 

chevron-down

Hvor ligger JANUS?

JANUS Museum er ligger i Varde Kommune, og er en del af Vardemuseerne. Adressen på JANUS er Lærkevej 25, 6862 Tistrup.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær JANUS?

De sommerhusområder der ligger nær JANUS er Jegum (ca. 29 km), Bork Havn (ca. 30 km), Henne Strand (ca. 31 km) og Houstrup (ca. 32 km)

Esmark udlejer mere end 590 sommerhuse i de nævnte områder, så I har rig mulighed for at besøge museet, når du holder ferie, hos os, i et sommerhus på vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...