JyllandsAkvariet

JyllandsAkvariet er et lille, hyggeligt og maritimt akvarie, der er beliggende i Thyborøn, hvor der venter både store og små naturlige oplevelser. I kan opleve en række forskellige fisk fra Vesterhavet og Limfjorden, og I har mulighed for at røre fiskene, være med til at fodre dem på bestemte dage, være kreativ i strandværkstedet og meget mere! Akvariet har åbent hele året rundt med aktiviteter – tjek gerne på JyllandsAkvariets hjemmeside når du planlægger jeres besøg!

I JyllandsAkvariet er der adgang for kørestolsbrugere, og skulle man være dårligt gående, er akvariet indrettet med siddepladser rundt omkring, så man kan holde pause undervejs.

Sådan får du rabat på entréen hos JyllandsAkvariet

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 20% rabat på entréen til JyllandsAkvariet.

I får rabatten ved at fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen til JyllandsAkvariet.

Rabatten kan ikke anvendes ved onlinebestilling af billetter. 

Kom helt tæt hajer, rokker og krabber

I JyllandsAkvariet kan I opleve mange forskellige slags fisk fra Limfjorden og Vesterhavet. I har mulighed for at hilse på nogle af de forskellige fisk i akvariets rørebassiner, her kan I hilse på og røre ved både hajer, krabber og rokker.

Rørebassinerne er bygget med lave kanter, så de fleste, også kørestolsbrugere, kan røre ved de forskellige fisk i bassinerne.

I kan også hjælpe med at fodre fiskene i nogle af de udvalgte akvarier. Så hvis I gerne vil være med til at give mad til hajer, rokker og fladfisk, har I muligheden for at være med mandage, onsdage og lørdage – tjek JyllandsAkvariets hjemmeside for flere informationer!

Jyllandsakvariet i Thyborøn

Gå på opdagelse i sandet

Under jeres besøg i JyllandsAkvariet kan I også besøge strandværkstedet, hvor I kan finde jeres kreative sjæle frem. I strandværkstedet kan I blandt andet lave sjove ting ud af forskellige elementer fra stranden, og I kan vælge at købe forskellige figurer, skilte og smykkeskrin, som I kan dekorere i værkstedet.

Hvis I godt kunne tænke jer at finde jeres eget rav, kan I besøge JyllandsAkvartiets indendørs strand, hvor der er ravgaranti –  I kan altså være helt sikre på at få en succesoplevelse. Når I har gjort jeres fund, på det som I tror er rav, har I mulighed for at bruge ravtesteren til at finde ud af, om det rent faktisk er rav, I har fundet.

Strandværkstedet ved JyllandsAkvariet

Der skal være plads til sjov og spas!

De yngste familiemedlemmer har mulighed for at slippe koncentrationen en smule ved at anvende en af de maritime legepladser, der er at finde i akvariet. På legepladserne kan I blandt andet lege i ubåde og på fiskekuttere og piratskibe – det er bare med at slippe børnene løs!

Det er ikke kun børnene, der kan komme på legepladsen – hunden er nemlig også velkommen. Hos JyllandsAkvariet er der en legeplads til hundene med 8 forhindringer, der blandt andet er lavet af forskellige ting fra naturen.

Udover hundelegepladsen er der også en såkaldt Dog Lounge, hvor jeres hund kan være, mens I er ude på sælsafari eller natursafari. Det kræver dog, at jeres hund trives i at være alene, og at I straks henter den, når I er tilbage fra safari. Hvis jeres hund skal passes i Dog Lounge, skal I reservere en plads til den på forhånd. Dette kan i læse mere om på JyllandsAkvariets hjemmeside.

JyllandsAkvariet

JyllandsAkvariet er et hyggeligt akvarie beliggende i Thyborøn, hvor hele familien kan opleve forskellige fisk fra Vesterhavet og Limfjorden. Der er gratis parkering ved akvariet.

I JyllandsAkvariet er jeres hund også velkommen, hvor der både er en hundelegeplads og en Dog Lounge til.

I må gerne medbringe jeres egen mad og drikke på jeres besøg i JyllandsAkvariet, som kan nydes på siddepladserne i Akvariet. I kan også købe drikkevarer, slik og lidt til den søde tand i akvariets butik.

Adresse
JyllandsAkvariet
Vesterhavsgade 16
7680 Thyborøn

Hjemmeside
jyllandsakvariet.dk

JyllandsAkvariet
chevron-down

Hvad er JyllandsAkvariet?

JyllandsAkvariet er et akvarium, som har beliggenhed i Thyborøn. Hos akvariet har I mulighed for få et kig under vandoverfladen og opleve de mange spændende fisk, hjælpe til med fodringen, gå på opdagelse i sandet og meget mere.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos JyllandsAkvariet?

Hos JyllandsAkvariet kan du opleve de mange fascinerende fisk, som lever under vandoverfladen i Vesterhavet og Limfjorden. Her har du mulighed for at hilse på og røre ved både hajer, krabber og rokker, og du har mulighed for at være med til fodringen, hvis du besøger akvariet på specifikke dage. 

chevron-down

Hvor ligger JyllandsAkvariet?

JyllandsAkvariet ligger i Thyborøn, bare en køretur fra feriehusområderne på Vester Husby, Søndervig og Hvide Sande. Du kan finde JyllandsAkvariet på adressen Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn. 

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på JyllandsAkvariet?

De nærmeste sommerhusområder er Vester Husby (ca. 60 km), Søndervig (ca. 75 km) og Hvide Sande (ca. 88 km). 

Hos Esmark har vi over 1.500 sommerhuse i de tre områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg hos JyllandsAkvariet med en ferie i et feriehus nær Vesterhavet. 

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...