LEGO® House

Kan du godt lide at bygge og lege med LEGO® klodser, og er der en LEGO fan gemt i dig, så er LEGO House det perfekte sted at slippe dine kreative evner løs.

Tilbringer I nogle skønne, hyggelige feriedage i et sommerhus ved Vesterhavet kan I tage i det ultimative oplevelseshus i LEGO klodsens hjemby, Billund. LEGO House er 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser – så det er bare med at gå på opdagelse og slippe det indre legebarn løs.

Sådan får du rabat til LEGO® House

Som gæster i et Esmark-feriehus får både børn og voksne 11% ekstra rabat på entréprisen, når billetterne købes online via LEGO House. 

HUSK Esmark-rabatten er fratrukket, når du bestiller online og gennem Esmarks hjemmeside. I vil kunne se den særlige Esmark-rabat på købsoversigten på efterfølgende side. 

Kreative oplevelser

LEGO House er for alle aldre, så tag hele familien med til en hyggelig dag fyldt med LEGO klodser. I LEGO House finder I forskellige oplevelseszoner: Rød, Gul, Grøn og Blå Zone – her kommer I til at bruge masser af tid på jeres kreationer.

LEGO House

Oplevelseszoner hos LEGO House

I Rød Zone kan du opleve et kæmpe vandfald i et hav af farver og skabe dit eget unikke mesterværk med de mange LEGO klodser.

Du kan slippe dine egne LEGO havdyr løs i et digitalt akvarium, plante en LEGO blomst på engen eller bringe din egen LEGO figur til live på en digital dansescene i den Gule Zone.

I den Grønne Zone kan du være helten i din egen film eller udforske LEGO verdenen og opdage skjulte historier. Du kan også bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin.

Eller hvad med at være biavler for en dag i den Blå Zone, hvor du skal sørge for, at bierne har de bedste betingelser for at lave dejlig honning? Du kan også bygge din egen racerbil og køre ræs med familien – hvem bygger den bedste bil? Eller lege byarkitekt og prøve kræfter med at styre en interaktiv storby.

LEGO House

Oplev hele huset

Har du nogensinde set et over 15 meter højt træ bestående af 6.316.611 LEGO klodser? Det kan du hos LEGO House. Tree of Creativity er flere etager højt, og på afstand ligner det et ægte træ. Hvis du kommer tæt på, kan du se alle de flotte detaljer, der udspiller sig på træet.

Du kan udforske det officielle LEGO Museum og få historien om et af verdens største varemærker. Museet er fyldt med ikoniske LEGO modeller og et digitalt skatkammer, hvor du måske kan finde dit eget første LEGO sæt eller få vækket gamle minder til live.

LEGO House

Spis i LEGO Houses café eller restaurant

I LEGO House finder du caféen ’BRICKACCINO’, hvor I kan købe frisklavede sandwichs, snacks, desserter og kolde og varme drikke. Ønsker I at spise i den hyggelige café, er det bare at finde et bord – I kan også få maden med som take away.

Restauranten MINI CHEF er en familierestaurant, hvor det er nødvendigt, at du leger for at få din mad. I skal bygge jeres bestillinger ved hjælp af 8 LEGO klodser og scanne ordren ved jeres bord, så minifigur-kokkene kan lave jeres mad. I skal hente jeres mad ved de skøre serveringsrobotter Robert og Roberta – de kan ikke altid finde ud af jeres bestilling, så hold godt øje.

HUSK, at I skal bestille bord inden jeres besøg, hvis I ønsker at spise på restaurant MINI CHEF.

LEGO House

LEGO Butikken

Nu skal I ikke glemme LEGO Butikken, når I tager hjem fra LEGO House. Du kan få alle de nyeste LEGO produkter og få fingrene i eksklusive specialprodukter. Det kan være, at I finder et ferieminde om en fantastisk tid ved Vestkysten, som I godt kunne tænke jer at få med hjem i sommerhuset. 

LEGO House

LEGO® House

LEGO House er et sted, hvor du kan prøve kræfter med dine kreative evner. I huset er der 25 millioner LEGO klodser – det er bare med at komme i gang med at bygge. I finder ikoniske LEGO modeller i huset. Du kan også gå på opdagelse i LEGO museet og finde dit yndlings LEGO sæt.

I behøver ikke gå sultne fra LEGO House, I kan nemlig tage på den hyggelige café BRICKACCINO eller bestille bord på restauranten MINI CHEF.

Adresse
LEGO® House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Hjemmeside
legohouse.dk

LEGO® House
chevron-down

Hvad er LEGO House?

LEGO House er et oplevelseshus, hvor du kan slippe fantasien løs og bygge alle de figurer, du har lyst til, af de flere millioner af LEGO klodser, du finder i de forskellige zoner.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos LEGO House?

I LEGO House kan du lade dine kreative evner udfolde sig, når du går i gang med at bygge og lege med LEGO klodser. Når du har færdigbygget dine kreationer, kan du se dem blive levende i et digitalt akvarium og på en dansescene.

chevron-down

Hvor ligger LEGO House?

LEGO House ligger i LEGO klodsens hjemby, nemlig Billund. Huset er 12.000 m2 og er fyldt med 25 millioner LEGO klodser.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær LEGO House?

LEGO House ligger i Billund, en køretur på ca. 1 time til 1,5 time fra vores sommerhusområder ved Vesterhavet, herunder fx Bork Havn (ca. 60 km), Vejers Strand (ca. 75 km), Henne Strand (ca. 77 km), Blåvand (ca. 79 km), og Bjerregård (ca. 86 km).

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

2 svar til “LEGO® House”

  1. Kjeld Schneider siger:

    Sammen med konen og børnene

  2. Anna Grethe Uhlbæk Jepsen siger:

    Jeg vil invitere min mand og mine børnebørn med i Legohouse 🙌

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...