Besøg Ringkøbing Fjord Museer med et fordelskort

Ønsker du at udforske de mange museer hos Ringkøbing Fjord Museer, så kan du få adgang til samtlige museer ved at anskaffe dig et af deres fordelskort. Med et fordelskort kan du besøge museerne så ofte som du ønsker, og du vil også få rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus. Børn og unge under 18 år har gratis adgang til alle øvrige museer.

Hvis du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, så har du en unik ulighed for at besøge Ringkøbing Fjord Museer, som ligger i de smukke omgivelser omkring Ringkøbing Fjord – fordyb dig i de spændende og unikke historier fra Vestjylland. 

Sådan får du rabat på Ringkøbing Fjord Museers Fordelskort

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 20% rabat på Ringkøbing Fjord Museers Fordelskort ved onlinebestilling via nedenstående link.

 

Når du bestiller dit fordelskort, skal du inden betaling tilføje rabatkoden ‘2023ESMARKKORT’ for at tilgå rabatten. 

Vælg det fordelskort, der passer til dig

Hos Ringkøbing Fjord Museer kan du vælge mellem tre forskellige fordelskort, som giver adgang til alle museerne. Uanset om du foretrækker et sølv-, guld- eller platinkort, kan du finde det kort, der passer bedst til dine behov og præferencer. Disse kort er perfekte, hvis du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet og ønsker at udforske de spændende historier, der omgiver Ringkøbing Fjord. Læs mere om Ringkøbing Fjord Museers fordelskort her. 

Hvis du planlægger at tilbringe en uge eller to på ferie nær Ringkøbing Fjord, kan det være en god idé at skaffe dig et sølvkort til Ringkøbing Fjord Museer. Har du derimod planer om at tilbringe mere end en ferie i et sommerhus nær Ringkøbing Fjord inden for 12 måneder, kan du overveje at investere i et guld– eller platinkort. Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige fordelskort, som Ringkøbing Fjord Museer tilbyder.

Sølvkort

 • 14 dages fri adgang til 10 forskellige museer
 • 1 person
 • 20% rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus
 • 50% rabat på dagsbilletter til Universe

Guldkort

 • 12 måneders fri adgang til 10 museer
 • 1 person
 • 50% rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus
 • 50% rabat på dagsbilletter til Universe

Platinkort

 • 12 måneders fri adgang til 10 museer
 • 1 person + 1 ledsager
 • 50% rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets hus
 • 50% rabat på dagsbilletter til Universe

Fordelskortene er en smart måde at spare penge på, hvis du vil besøge flere museer omkring Ringkøbing Fjord Museer. Med kortene kan du udforske alle museerne og få en dybere forståelse af historien og kulturen i hele området omkring Ringkøbing Fjord.

Lyngvig Fyr

Ringkøbing Fjord Museer fortæller spændende historier

Hos Ringkøbing Fjord Museer kan du opleve en bred vifte af fascinerende udstillinger. Skal du med på en tur i Ringkøbing Fjord Museers spændende udstillinger? Hos Abelines Gaard kan du opleve, hvordan livet var på en strandfogedgård i gamle dage. Hvis du er mere til vikinger og deres seje krigsfølelse, skal du helt sikkert besøge Bork Vikingehavn. Ellers kan du tage på tur til Kaj Munks Præstegård, og få et indblik i Kaj Munks alsidige liv og præstembed i den vestjyske by Vedersø.

Men det er ikke alt – Ringkøbing Museum er også et must-see med deres udstillinger om byens historie og udvikling. Vil du gerne nyde en betagende udsigt over området, så er det Lyngvig Fyr du skal besøge. Med så mange spændende steder at besøge, kan man vist roligt sige, at Ringkøbing Fjord Museer har noget til enhver smag. Tag med på en historisk rejse og oplev Ringkøbing Fjord Museers mange fascinerende museer!

Bork Vikingehavn

Ringkøbing Fjord Museer

Ringkøbing Fjord Museer har en bred vifte af museer, som hver især fortæller deres unikke historie. Du kan blandt andet besøge Abelines Gaard, Bork Vikingehavn, Lyngvig Fyr, Kaj Munks Præstegård, Ringkøbing Museum, Naturkraft, Fiskeriets Hus og mange flere.
Med et af deres tre fordelskort, sølv, guld og platin, kan du besøge alle 10 museer samt få rabat på børnebilletterne til Naturkraft og Fiskeriets Hus.

chevron-down

Hvad er Ringkøbing Fjord Museer?

Ringkøbing Fjord Museer er en omfattende vidensbank, hvor der bliver samlet, bevaret og formidlet over 10.000 års kulturhistorie til både gæster og lokale. Det gør Ringkøbing Fjord Museer gennem udstillinger, rekonstruerede miljøer, interaktive oplevelser og meget mere.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Ringkøbing Fjord Museer?

Hos Ringkøbing Fjord Museer kan du opleve en lang række museer, som fortæller spændende historier om livet i Vestjylland. Du kan blandt andet besøge Naturkraft, Fiskeriets Hus, Lyngvig Fyr, Ringkøbing Museum, Kaj Munks Præstegård og mange flere unikke museer.

chevron-down

Hvor ligger Ringkøbing Fjord Museer?

Ringkøbing Fjord Museer har museer placeret rundt om Ringkøbing Fjord. Du kan finde alle deres museer lige her. 

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger i nær Ringkøbing Fjord Museer?

Ringkøbing Fjord Museer har museer rundt om Ringkøbing Fjord, hvor vi har mere end 2600 sommerhuse til udlejning, der ligger nær Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Alle disse sommerhuse finder du fra Bork Havn og op langs klittangen Holmsland Klit, hvor du blandt andet finder dejlige sommerhuse i blandt andet Bjerregård, Hvide Sande, Klegod, Søndervig og Lodbjerg Hede.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...