Minigolf hos Marsk Camp med 10% rabat

Er minigolf din yndlings ferieaktivitet, når du er på ferie i et sommerhus i Danmark, så skal du prøve kræfter minigolfsspillet hos Marsk Camp. Her kan du udfordre hele familien på den flotte turneringsgodkendte minigolfbane med 18 huller.

Minigolfbanen hos Marsk Camp ligger i skønne omgivelser nær Skærbæk, som med sin dejlige placering også er omgivet af en masse charmerende sommerhuse ved Vesterhavet, hvad enten det er på fastlandet eller på Vadehavsøen Rømø.

Sådan får du din fordel på minigolf hos Marsk Camp

Når du bor i et Esmark-sommerhus, får du 10% rabat, når du spiller minigolf hos Marsk Camp

Du får din fordel, når du i receptionen hos Marsk Camp fremviser din Esmark-sommerhusnøgle. 

Minigolfbanens mange finurligheder

Minigolfbanen gemmer på en masse finurligheder, og mens du går rundt på banen, vil du hurtigt opdage, at banen er inspireret af det omkringliggende landskab. Du kan nemlig både finde en minikopi af Marsk Tower og ferieøen Rømø med den brede sandstrand, når du forsøger at slå bolden i hul. Alt imens I nyder udsigten med det smukke Marsk Tower i baggrunden.

Hele familien kan spille minigolf

Minigolfbanen hos Marsk Camp har baner med forskellige sværhedsgrad, og egner sig både til børn og voksne, begyndere og øvede. Banen inviterer derfor på en sjov og udfordrende ferieaktivitet med masser forhindringer og vanskeligheder, når bolden skal ramme i hul på færrest slag.

Hos Marsk Camp finder du minigolfbanen i skønne naturomgivelser, og så ligger den lige ved siden af terrasse, hvor du har mulighed for at kombinere en omgang minigolf med kolde forfriskninger og lidt godt til ganen.

Hvordan spiller man minigolf? 

Har du endnu ikke prøvet kræfter med minigolf, så har vi samlet spillereglerne til dig inden jeres første dyst. Regelsættet er lavet af Dansk Minigolf Union. 

  • Banerne spilles i rækkefølge og man må gerne betræde dem
  • Det gælder om at slå bolden i hun på så få slag som muligt
  • Ét slag tæller for 1 point
  • En spiller har højst 6 forsøg til at få bolden i hul. Hvis dette ikke klares, så noteres spilleren for 7 på banen, og har således afsluttet banen
  • Første slag spilles fra et valgfrit sted i startfeltet
  • Hvis bolden falder til ro ved banden eller ved en forhindring, må bolden rykkes ud til udlægslinjen i en ret vinkel på denne.
  • Springer bolden uden for banen, må den lægges ind på udlægslinjen ud for det punkt på banden, hvor den sprang ud
  • Det bør bemærkes, at udspring ikke giver nogen form for strafpoint!
  • Når runden er afsluttet, tælles pointene sammen, og spilleren med laveste score har vundet
  • Man er naturligvis velkommen til at spille med egne regler, så længe alle i gruppen spiller med samme regler. 

Minigolf hos Marsk Camp

Minigolfbanen hos Marsk Camp har en 18 hullers flot tuneringsgodkendt minigolfbane med forskellige sværhedsgradsbaner, og så egner den sig til hele familien – både børn og voksne, begyndere og øvede.

På banen spiller du blandt en minikopi af det omkringliggende landskab med både Marsk Tower og Vadehavsøen Rømø.

Adresse
Marsk Camp
Hjemstedvej 60
6780 Skærbæk

Hjemmeside
minigolfmarskcamp.dk

Minigolf hos Marsk Camp
chevron-down

Hvad kan jeg opleve på minigolfbanen?

På minigolfbanen hos Marsk Camp kan du opleve en 18 hullers flot tuneringsgodkendt minigolfbane, hvor du kommer til at spille blandt en minikopi af Marsk Tower og Rømø.

chevron-down

Hvem kan jeg spille minigolf med?

Minigolfbanen hos Marsk Camp har baner med forskellige sværhedsgrad, og egner sig både til børn og voksne, begyndere og øvede, så du kan udfordre familie og venner til et spil minigolf. Hvem mon kan få færrest slag?

chevron-down

Hvor ligger minigolfbanen?

Minigolfbanen ligger i forbindelse med Marsk Camp, der ligger i skønne naturomgivelser i nærheden af Skærbæk. Du finder minigolfbanen på adressen: Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger i nærheden af minigolfbanen?

De sommerhusområder, der ligger i nærheden af minigolfbanen, er Skærbæk (ca. 2,7 km), Ballum (ca. 5,6 km), Rømø (ca. 15 km), Arrild (ca. 15 km), og Højer (ca. 27 km).

Esmark udlejer flere end 100 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altid rig mulighed for at spille minigolf, når du holder ferie hos os i et sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...