Museum Frello: Oplev en anden verden

Museum Frello tager dig ind i en helt anden verden, nemlig Otto Frellos fantastiske univers. Er du på ferie i et sommerhus ved Vesterhavet? Så kan du fordybe dig i Frellos finurlige malerier – han var en kunstner med sin helt egen unikke stil. Museet byder hele familien velkommen – både børn og voksne, for de finurlige malerier kan få de fleste børn og voksne til at synes, at kunst er fantastisk.

Når I går rundt på museet finder I to faste udstillinger: ”Otto Frellos fantastiske univers” og ”Liv i ler”. I kan være heldige at opleve de skiftende kunst- og kulturhistoriske udstillinger, hvor I blandt andet kan fordybe jer i den vestjyske historie i flotte rammer, der er iscenesat så der er noget sjovt for børn og gode historier til de voksne.

Sådan får du rabat hos Museum Frello

Når du er gæst i et Esmark-feriehus, får du 20% rabat på dagsentrébilletten til Museum Frello.

Ved ankomst til museet skal du fremvise din Esmark-feriehusnøgle for at tilgå rabatten, hvor den herefter fratrækkes entréprisen!

PSST. Børn under 18 år kan komme gratis i Museum Frello i følge med en voksen. 

Frello og hans eventyrlige univers

Du skal huske fantasien, når du fordyber dig i de mange finurlige malerier. De er nemlig fyldt med usikkerhed og spænding, som kan være svært at sætte ord på. Spændingen mellem kunst og fidus går igen i mange af Frellos malerier, der fascinerer de fleste med deres væld af detaljer – måske du opdager noget nyt, når du igen fører blikket over malerierne.

I har rig mulighed for at gå på opdagelse i Danmarks største samling af Otto Frello, for foruden malerierne rummer museet også en enorm samling af Frellos utroligt smukke håndtegninger.

Har du taget børnene med på museet, så er det oplagt at tage på Frello-skattejagt. I vil med sikkerhed komme til at se kunsten på en helt ny måde efter jeres møde med Frello.

Museum Frello

Er der liv i ler? – udstillingens helt store spørgsmål

Gå på opdagelse i udstillingens mange skuffer og skabe, der er nemlig en masse viden at hente, hvis du kigger nærmere på de små rum. Frygt ej, der er også en lang række pilfingerskuffer, så dit nysgerrige jeg kan få lov til at rører og prøve forskellige ting.

Er der liv i ler? For mange, mange år siden havde nogle samfund den overbevisning, at pottemagere er guddommelige, der de skaber liv af ler. På museet kan du selv gå på opdagelse i de gigantiske mængder ler, som er bygget op omkring ting fra de sidste 6000 år.

Museum Frello

Museum Frello, der er en del af Vardemuseerne, har Danmarks største samling af malerier af maleren Otto Frello. Frellos malerier er spækket med finurlige detaljer, som inviterer hele familien ind og bruger deres fantasier. Museum Frello har skiftende kunst- og kulturhistoriske udstillinger, hvor man kan opleve den vestjyske historie i flotte rammer.

Adresse
Museum Frello
Kirkepladsen 1
6800 Varde

Hjemmeside
museum-frello.dk

Museum Frello
chevron-down

Hvad er Museum Frello?

Hos Museum Frello kan du komme ind og se maleren Otto Frellos fantastiske univers. Han havde en helt unik stil, som både får de fleste voksne og børn til at synes godt om kunst.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve i Museum Frello?

Museum Frello byder dig og familien ind i et helt andet univers, hvor I bliver præsenteret for malerens Otto Frellos mange finurlige malerier. Igennem malerierne bliver I både udsat for usikkerhed og spænding, for I kan have lidt svært ved at identificerer, hvad maleriet skulle forestille – så I skal huske fantasien, når I besøger museet.

chevron-down

Hvor ligger Museum Frello?

Museum Frello har til huse i en gammel skolebygning fra 1856, og som ligger lige i hjertet af Varde. For at komme til museets hovedindgang, skal I op ad en gammel granitstentrappe med forholdsvis høje trappetrin, men med gelænder. Handicapindgang, med lift og automatisk dør, kan I finde i hovedbygningens gavl.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Museum Frello?

De sommerhusområder der ligger nær Museum Frello er Jegum (ca. 16 km), Ho (ca. 23 km), Grærup Strand (ca. 25 km), Henne Strand (ca. 25 km) og Vejers Strand (25 km)

Esmark udlejer mere end 400 sommerhuse i de nævnte områder, så I har rig mulighed for at besøge museet, når du holder ferie, hos os, i et sommerhus på vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...