Ravfestival i Vejers

Ravjægere og -samlere får en masse for pengene til Vejers Ravfestival, der afholdes en gang om året og strækker sig over tre dage i september. Festivalen er dedikeret til havets gyldne skat – ravet, som med en smule held hyppigt kan opdages langs vestkysten. Specielt i kølvandet af en storm, når havet atter finder sin ro, er chancerne for at støde på rav meget gode.

Ravfestivalen i Vejers har eksisteret siden 2015.

Ravfestivalen er en årligt tilbagevendende kulturfestival, der siden 2015 har været arrangeret af Grundejerforeningen Vejers Strand. Hvert år samler festivalen raventusiaster fra både nær og fjern og inviterer til nogle skønne dage med rav i centrum. Festivalen danner rammerne om en bred vifte af aktiviteter, lige fra håndværksudstillinger og workshops til historiske foredrag samt ravsafarier med erfarne ravjægere på stranden langs Vesterhavet. Der er endda mulighed for at deltage i de eftertragtede “ravsmagninger”.

I feriebyen Vejers har du de bedste forudsætninger, hvis du gerne vil finde dit eget stykke rav. Mange samlere valfarter til Vejers strand både dag og nat for at lede efter de gyldne ravklumper. Erfarne ravjægere benytter sig af forskellige værktøjer, såsom UV-lommelygter, hvis lys frembringer en foranderlig glød i ravets nuancer.

Stedet for Vejers Ravfestival

Du finder ravfestivalpladsen ved den store offentlige parkeringsplads, der ligger på Vejers Havvej 81D, 6853 Vejers Strand. Festivalpladsen huser en imponerende samling, der består et stort udstillingstelt, en engagerende ravskole, et autentisk vikingetelt og ikke mindst det livlige ravtorv.

Hvornår er der Ravfestival i Vejers?

Ravfestival Vejers Strand 2023: 22.-24. september 2023
Ravfestival Vejers Strand 2024: Dato endnu ikke kendt.

Program

Programmet for Ravfestival Vejers vil snart være tilgængeligt her.

Vi forsøger at holde vores oplysninger så opdaterede som muligt. For at være på den sikre side, bedes du altid kontakte arrangørerne direkte for at finde ud af, om begivenhederne finder sted som planlagt.

Kategorier Aktiviteter,Natur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...