Oplev stemningsfyldt fodbold med RIF

Vil du gerne opleve den spændende sport af fodbold og se RIFs talentfulde spillere drible rundt på Green Arena fodboldstadionet?

Så har du heldet med dig! Ringkøbing IF inviterer dig og din familie til at være en del af fodboldfællesskabet og se deres hjemmekampe på stadionet i Ringkøbing.

Så hvis du planlægger en velfortjent ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, behøver du ikke at gå glip af deres spændende kampe. Du kan nemlig opleve RIFs talentfulde spillere konkurrere mod deres modstandere på hjemmebanen.

Sådan får du din fordel til RIFs fodboldkampe

Når du er gæst i et Esmark-sommerhus, får du GRATIS entré til RIFs hjemmebanekampe på stadionet Green Arena.

Så hvis du gerne vil opleve et lokalt fodboldhold, skal du udelukkende fremvise din Esmark-sommerhusnøgle i indgangen til Green Arena i Ringkøbing.

Det er ikke muligt at købe billetter online.

Ringkøbing IF er et fodboldhold i Danmarksserien, som består af en gruppe passionerede spillere, der elsker at sparke bolden rundt på banen og score mål. Selvom spillerne måske ikke er lige så kendte som Messi eller Ronaldo, så er de uden tvivl stærke og dedikerede til deres sport.

Så hvis du genre vil have en dag, hvor fodbolden er i centrum, kan du planlægge en tur til Green Arena og se Ringkøbing IF i aktion. Vi har samlet alle de hjemmebanekampe, som RIF spiller på Green Arena, så du nemt kan planlægge hvilken feriedag du vil bruge på stadionet – vi tager forbehold for ændringer.

RIF-fodbold-spillere

Følg med i Ringkøbing IFs kampprogram og oplev spændingen på Green Arena

 • Ringkøbing IF mod Marienlyst
  Søndag d. 16.04.2023 kl. 14:00
 • Ringkøbing IF mod Vejgaard B
  Søndag d. 30.04.2023 kl. 14:00
 • Ringkøbing IF mod Avarta
  Lørdag d. 06.05.2023 kl. 14:00
 • Ringkøbing IF mod Brønshøj
  Søndag d. 14.05.2023 kl. 14:00
 • Ringkøbing IF mod Odder
  Fredag d. 26.05.2023 kl. 20:00
 • Ringkøbing IF mod Holbæk B&I
  Lørdag d. 10.06.2023 kl. 15:00

Sæt dig godt til rette på tribunen og nyd RIFs kampe

Er du klar til at opleve den ultimative fodboldstemning på Green Arena? Så tag din familie under armen og oplev den entusiastiske fodboldfællesskab, der bliver opbygget så snart kampen er fløjet i gang.

På stadionet har du mulighed for at nyde kampene fra den overdækkede tribune, hvor der er plads til hele 448 fodboldentusiaster. Med den perfekte udsigt til banen og den spændende stemning, der fylder stadionet, vil du uden tvivl få en uforglemmelig oplevelse.

Men det er ikke alt! Rundt om fodboldbanen er der også en kæmpestor vold, der også kan bruges som siddepladser. Så hvis du er mere til at følge græsset under dine fødder og være tæt på spillet, kan du vælge at sidde på volden og føle energien fra kampen på en helt anden måde.

Uanset hvor du vælger at sidde, kan du være sikker på en fantastisk oplevelse på Green Arena. Med deres talentfulde spillere og passionerede fans vil du få en unik og sjov oplevelse, som du sent vil glemme.

Ringkøbing IF

Ringkøbing IF er et af vores lokale fodboldhold, der spiller i Danmarksserien og har hjemmebane på Green Arena i Ringkøbing. Holdet består af entusiastiske spillere, der brænder for fodboldspillet og er dedikerede til at levere deres bedste præstationer på banen.

Adresse
Ringkøbing IF (Green Arena)
Fasers Led 2
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
ringkøbing-if.dk

Ringkøbing IF
chevron-down

Hvad er Ringkøbing IF?

Ringkøbing IF er en dansk fodboldklub, der er aktiv i Danmarksserien. Holdet er sammensat af en gruppe fodboldentusiaster, der brænder for spillet og elsker at spille fodbold.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve til fodboldkampene med Ringkøbing IF?

Hvis du ser en fodboldkamp med RIF, vil du opleve et hold af talentfulde spillere, der giver deres maksimale indsats, når de kæmper for at vinde over deres modstander. Mens du sidder på tribunen, vil du hurtigt opdage, hvordan fansene formår at skabe en fantastisk stemning, som bidrager til en energisk og engagerende atmosfære.

chevron-down

Hvor ligger Ringkøbing IF?

Ringkøbing IF har hjemmebanen på Green Arena, som ligger på adressen Fasers Led 2, 6950 Ringkøbing.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Ringkøbing IF?

De sommerhusområder, der ligger i nærheden af RIFs hjemmebane i Green Arena, er Søndervig (ca. 11 km), Lodbjerg Hede (ca. 13 km), Houvig (ca. 14 km) og Klegod (ca. 15 km).

Esmark har mere end 1190 sommerhuse til udlejning i disse områder, hvilket giver dig rig mulighed for at opleve den fantastiske stemning på Green Arena. Vores sommerhuse ligger tæt på Vesterhavet, så du kan kombinere en afslappende ferie med en spændende fodboldkamp på Green Arena.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Ét svar til “Oplev stemningsfyldt fodbold med RIF”

 1. Inger Marie Simmelsgaard siger:

  Har jeg vundet ?

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...