Opdag Rømøs aktiviteter: Ferie ved Vadehavet

Rømø er ikke kun velegnet til at opleve vidunderlige seværdigheder, men også til alle former for aktiviteter. På strandene er der fokus på vandsport: fra kitesurfing til strandsurfing, alt er muligt her. Sandbankerne og vejrforholdene sikrer, at surfere finder optimale forhold stort set hele året rundt.

Ønsker du at tage holde ferie i lavt gear, kan du nyde stadig nyde en ferie på Rømø med aktiviteter. Uanset om det er en vandretur gennem heden eller en ridetur på stranden, der virker tiltalende for dig. Her finder du nemt den rette aktivitet til din smag.

Sommerhuse på Rømø

Ridning på Rømø

Ridning på Rømø er dejligt ukompliceret og praktisk talt altid muligt. Der findes tre ridegårde på øen, som har den rigtige hest til alle typer ryttere, uanset om du har erfaring eller ej. Som nybegynder kan du ride gennem fyrreskovene, indtil du føler dig klar til en tur på stranden. Hvis du er professionel, kan du sætte dig i sadlen og galoppere langs vandet og klitterne.

Vandreture gennem hedelandskabet

Rømø er dannet af sandaflejringer, og blandt andet derfor byder øen på masser af vandremuligheder. Hedelandskabet er særligt populært blandt vandregæster og fører dig ind i et fascinerende naturområde. Her kan du opleve Rømøs fredfyldte ferieunivers fra et nyt perspektiv.

Sælsafari

Du kan altid finde sæler på sandbankerne omkring Rømø. De fascinerende dyr er meget populære blandt gæsterne, og det er sågar muligt at bestille en unik guidet tur via Vadehavscentret. Det er ikke tilladt at røre ved dyrene, men du kan se dem på tæt hold.

Hedelandskab omkring Høstbjerg

Udflugt med Sylt-færgen til naboøen

Har du lyst til at tage en tur til ferieparadiset Sylt? Så er det bare at hoppe på færgen fra Havneby til Sylt. Det er en kort sejltur, og Sylt er en magisk ø med flotte feriebyer, natur i lange baner og en helt anden kultur. En dagsudflugt til Sylt er oplagt, hvis du gerne vil kombinere din ferie på Rømø med en anden ferieø i Nordsøen.

Besøg Lege- og Labyrintparken

Rømøs Lege- og Labyrintpark er et eventyr for hele familien. Her er det kun dem, der holder sammen og giver hinanden tips, der klarer sig ud igen. Aktiviteterne er opdelt i en stor labyrint og et løb. Derudover er der andre sjove lege i form af udendørs memory-spil og en stor legeplads.

Rundvisning i bunker

Bunkerverdenen er fascinerende, og på Rømø har du mulighed for at opleve den med egne øjne. Med en guidet bunkertur kan du dykke dybt ned i Anden Verdenskrigs dystre historie og lære fascinerende hemmeligheder om Danmarks bunkere at kende. Bunkerturene udbydes af Naturcenter Tønnisgård tæt på Havneby.

Udflugt til skovlegepladsen i Kirkeby

Naturlegepladsen har ligget i Kirkeby Plantage siden 2016 og vækker de unge opdagelsesrejsende til live. Plantagens nordlige parkeringsplads ligger tæt på, men du skal stadig gå et lille stykke gennem plantagen. Til gengæld for den lille gåtur venter rutsjebaner, klatremuligheder og grønne områder med masser af plads til leg.

Bunkeren i Tvismark Plantage
Skovlegeplads i Kirkeby Plantage

Kør med bilen helt til stranden

På Rømø kan du komme helt ned til vandkanten med bilen. På de fleste af Rømøs strande, blandt andet Sønderstrand, kan du køre med bil på stranden. Her vil du møde mange campister, der stiller deres autocamper i solen om dagen og nyder den direkte udsigt over Vadehavet fra deres autocamper.

Bilstrande har også fordele for familier med meget bagage og for folk, der er lettere gangbesværede. Nyd bekvemmeligheden, og planlæg en afslappet dag på stranden med direkte adgang til vandet.

Badeture på de smukkeste strande

Selvfølgelig spiller badesjov også en stor rolle på Rømø, for Rømøs strande er kendt i hele Europa. På øen finder du Nordeuropas største strand, Lakolk Strand, som er opdelt i forskellige afsnit og byder på masser af badeliv.

Shoppingtur i Lakolk Butikscenter

Hvis du er i humør til shopping på Rømø, skal du besøge Lakolk Butikscenter. Her finder du ikke kun hyggelige restauranter og caféer, men du kan også købe tøj, sko, pyntegenstande og souvenirs. Alt sammen med klassiske danske charme, naturligvis.

Lakolk Strand
Lakolk Butikscenter

En tur i hundeskoven med din firbenede ven

Rømø er – ligesom resten af Danmark – en hundevenlig feriedestination. Det er de fine hundeskove, som du finder tre styks af på øen, et bevis på. Tag din hund med på en gåtur gennem et imponerende naturområde, og oplev øens flora og fauna på tæt hold.

Populære udflugtsmål på Rømø: Det skal du se

Rømø er ikke kun en ø med rig natur. Det er også hjemsted for smukke små landsbyer, som man kan besøge. Læs mere om øens mest populære udflugtsmål her.

Havneby

I Havneby bor der ca. 300 mennesker, og selv om det ikke lyder af meget, gør det byen til Rømøs vigtigste centrum. Havnen er centrum for fiskeindustrien, og herfra kan du også tage færgen til Sylt. Ud over selve havnen som attraktion er der også wellness- og sportsfaciliteter, lækre fiskerestauranter og naturreservatet Helm Odde, som du kan udforske og opleve.

Shopping i Havneby

Lakolk

Hvis du elsker stranden, er Lakolk et absolut must for dig, da den lille landsby grænser op til øens – og Nordeuropas! – største strand. Lakolk ligger omgivet af store klitområder og byder dig på betagende natur og et hyggeligt centrum med forretninger, caféer og isbutikker. Det er det sted, hvor der er flest turistaktiviteter.

Lakolk isbutik

Toftum

Toftum er et ferieparadis for cyklister, da cykelstien løber lige langs landsbyen. Hvis du er naturelsker, vil en udflugt til fuglereservatet i Toftum helt sikkert også være uforglemmeligt. For de kulturelt interesserede kan et besøg på Danmarks mindste og ældste skole, Toftum Skole, anbefales.

Cykler nær Høstbjerg

Oplev Rømøs sommerhuse med Esmark

På Rømø finder du sommerhuse for enhver smag og til ethvert behov, og hos Esmark er det ingen undtagelse. Vores udvalg af ferieboliger på den populære ferieø tangerer fra mindre klassiske sommerhuse til store luksushuse til mange feriegæster.

Sommerhuse med pool er særligt eftertragtede, fordi du her kan få en frisk dukkert uafhængigt af vind og vejr. Det er et oplagt valg til en aktiv familieferie eller en udflugt med vennerne. Rømø byder også på masser af hundevenlige feriehuse, så du kan tage din firbenede bedste ven med på ferien. Find dit næste sommerhus på Rømø her hos Esmark nu.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...