Ferie på Rømø: Sommerhuse med pool

Drømmer du om en afslappende ferie på en af Danmarks smukkeste ferieøer? Så er Rømø det rette sted for dig! Hos Esmark ved vi, hvor sjovt det kan være at holde ferie i et sommerhus med pool. Derfor udlejer vi over flere hundrede fantastiske poolsommerhuse langs Vestkysten. Det perfekte valg til en sjov og afslappende familieferie.

Feriehus 88012 med pool

Feriehuse med pool: Afslapning for hele familien

Er du på udkig efter variation, sjov og afslapning på ferien, og vil du gerne finde en feriebolig, som vil begejstre hele familien? Så er vores feriehuse med pool langs den jyske vestkyst et godt valg. Du kan tage et nærmere kig på alle vores poolhuse her.

Du finder nemt en swimmingpool, som passer til dine ønsker og kriterier. Skal du på ferie med dine børn, er de store swimmingpools med modstrømsanlæg og rutsjebaner et populært valg. Du kan også bruge modstrømsanlægget til en afslappende massage eller til at træne din kondition på ferien.

Hos Esmark finder du forskellige poolhuse, der er udstyret efter ethvert behov. Vil du gerne kombinere vandplaskeriet med ren afslapning? Så er et feriehus med spabad perfekt til dig. Nogle af vores poolhuse har også en sauna, hvor du kan få varmen og blive tør efter en svømmetur i poolen eller en frisk dukkert på stranden.

Regner det udenfor? Det vil et poolsommerhus på Rømø hurtigt få dig til at glemme. Uanset om du er alene, sammen med familien eller med vennerne, bliver hver dag en oplevelse. Her behøver I ikke en tur på stranden for at holde badeferie.

Familieferie med swimmingpool

Afslapning med sauna eller spabad

Om sommeren er Rømø især kendt for sin brede sandstrand ved Lakolk. Tusindvis af turister valfarter hertil for at køle sig ned i Vesterhavet og nyde den salte havduft. Men hvis du gerne vil tilbringe din ferie i Danmark i efteråret og vinteren, behøver du hverken at gå glip af badeture eller wellness. I vores sommerhuse med sauna vil du opleve masser af velvære på ferien.

Du finder også hyggelige feriehuse med spabad på Rømø hos Esmark. Læn dig tilbage, mærk det boblende varme vand, og kom helt ned i gear. Med de mange aktiviteter på Rømø er dette den perfekte balance!

Feriehus 88005 sauna
Feriehus 84033 spabad

Værd at vide om din ferie i et poolhus på Rømø

I et feriehus med egen privat pool er din wellness-faktor i højsædet. Du kan booke et poolhus sammen med en større flok, så I kan splitte forbruget imellem jer, eller booke alene – hvad der end passer bedst til dig og dine ønsker til ferien!

Omkostninger ved et sommerhus med pool på Rømø

Et sommerhus med pool på Rømø klinger af luksus. Men faktisk har du mulighed for at opfylde denne feriedrøm i forskellige budgetklasser. Hvis feriebudgettet er lidt mindre i år, kan du blot dele det rummelige poolhus med dine venner eller din familie. Hvis flere personer er involveret i bookingen, reduceres omkostningerne.

Og omkostningerne? De er ofte lavere end forventet. For en uges ferie i et poolhus skal du regne med en dagspris 145-180 kroner pr. dag. Hvis du deler disse omkostninger med dine venner, vil kun en brøkdel af dem blive tilbage. Du kan også selv påvirke de ekstra omkostninger, f.eks. ved at opvarme poolen. Vandtemperaturen på 25-28 grader er ideel til sportssvømning; her har du ikke brug for temperaturer på 32 grader eller derover.

Feriehus 82035 pool

Book poolhuse på Rømø hos Esmark

Kan du ikke vente med at hoppe i vandet og nyde din badeferie på øen Rømø? Er dine venner klar på at leje et poolhus sammen med dig, eller står den længe ventede familieferie for døren? Så er du havnet det rigtige sted, for hos Esmark har vi et udvalg af komfortable poolhuse på Rømø. Tag selv et kig, og find den feriebolig, der passer lige til dig og dine ønsker.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...