Soccer World

Hvis der er en fodboldspiller gemt i dig (eller i din familie) er Soccer World i Outrup det perfekte udflugtsmål. Det er en dag med sjove og udfordrende aktiviteter i fodboldens verden. Du kan boltre dig på 40.000 kvm – så der er rigelig med plads til hele familien i alle aldre.

Kunne du godt tænke dig at være en fodboldstjerne for en enkelt dag? Så er det oplagt at tilbringe ferien i et sommerhus ved Vesterhavet og Soccer World. Esmark står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus til dig og din familien, så I kan prøve jeres fodboldevner af hos Soccer World. 

Sådan får du rabat på Soccer World

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 20% rabat på entréen til Soccer World i Outrup.

For at få rabatten skal I fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen.

Konkurrér med familien

Sæt konkurrencen i gang med familien på en 18 hullers fodboldgolfbane eller ved fartmåler – og få fastslået hvem der en gang for alle sparker hårdest. I kan sagtens få tiden til at gå. I kan også få prøvet jeres finter af på Panna banerne, eller spille fodbold på kunstgræsbanen.

Soccer World

Standard entré (kræver ikke forudbestilling)

Med til den almindelige entré (som ikke kræver forudbestilling) hører Soccer Worlds 18 hullers fodboldgolfbane, fartmåleren, pannabanen og kunstgræsbanen.

Soccer World

Pakker (kræver forudbestilling)

Der er 3 valgfrie pakker i forskellige prisklasser, hvor entréen er inkluderet i prisen. I kan vælge DM-pakken, hvor man kan spille 30 minutter med promillebriller. I kan også tilkøbe EM-pakken, som indeholder 1 times Bubble Football eller Human Football. Til sidst er der VM-pakken, som giver adgang til 1 times Bubble Football, 1 times Human Football, 30 minutters spil med promillebriller og minigolf.

Vær opmærksom på, at pakkerne skal tilkøbes på forhånd ved at kontakte Soccer World telefonisk eller via mail. Find Soccer Worlds kontaktinformationer her.

Soccer World

Vandsjov for alle

Har du ikke prøvet at gå på vand, så er det hos SoccerWorld du kan prøve det, for med deres Waterballs har du mulighed prøve kræfter med dine balanceevner på parkens sø.
Boldene er 100% vandtætte – og bare rolig, de er fyldt op med en masse luft, også meget mere end du kan bruge på én gang.

Hvis du gerne vil have et par stille og rolige minutter på vandet, kan du hoppe i en pedalbåd. Her kan hele familien være med – der er nemlig plads til 2 voksne og 2 børn.

Vil du gerne prøve parkens Watertoys, skal du være opmærksom på, at disse skal bookes i forvejen.

Giv den gas på off-road-banen

Er der en racerkører gemt i dig, kan du prøve dine kørerfærdigheder af på græsbanen i en E Go-Kart. SoccerWorld har en masse sjove aktiviteter for hele familien, som man bare skal prøve når man holder ferie ved Vesterhavet.

Pause fra fodbolden

Hvis I trænger til en pause fra fodbolden, kan I finde to legepladser med klatrebaner og en stor hoppepude. Det kunne jo også tænkes, at sulten melder sig, og så er det heldigvis sådan, at I gerne må medbringe mad og drikkevarer til parken. Madpakkerne kan nydes ved et af parkens mange bordbænkesæt, og ellers kan I sætte jer ind i madpakkehuset.

Soccer World

Soccer World

Soccer World er perfekt til en sjov og hyggelig dag fyldt med fodboldaktiviteter i alle afskygninger. Der er plads til hele familien, både hvis I er til afslapning og hygge eller til udfordrende aktiviteter dagen lang.

Soccer World tilbyder tilkøbsaktiviteter, hvor I skal være opmærksomme på, at disse tilkøb skal bestilles i forvejen.

Adresse
Soccer World
Nymindegabvej 200
6855 Outrup

Hjemmeside
soccerworld.dk

Soccer World
chevron-down

Hvad er Soccer World?

Soccer World er en park fyldt med fodboldaktiviteter, så hvis du elsker at spille fodbold og gerne vil prøve det på andre måder, så er Soccer World det perfekte sted. Du kan tage hele familien med til en sjov og hyggelig dag i skønne omgivelser.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Soccer World?

Hos Soccer World kan du spille 18 hullers fodboldgolf sammen med familien, eller prøve kræfter med fartmåleren og finde ud af, hvor hårdt du sparker. Du kan også prøve deres tilkøbsaktiviteter af f.eks. Human Football, Pool Football og mange andre sjove aktiviteter.

chevron-down

Hvor ligger Soccer World?

Soccer World ligger på et 40.000 kvm stort areal i udkanten af Outrup nær Henne Strand. Du finder parken på adressen Nymindegabvej 200 i Outrup.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Soccer World?

Soccer World ligger nær sommerhusområderne i Jegum (ca. 10 km), Henne Strand (ca. 13 km), Houstrup (ca. 15 km) og Grærup Strand (ca. 24 km), så I kan sagtens kombinere en sommerhusferie på Vestkysten med en tur ud til Soccer World.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...